Saját KB bal
Saját KB jobb

Mihalik Enikő kutyusával járja a világot

Az ismert magyar modell, Mihalik Enikő tavaly októberi vlogjában mutatta be szeme fényét, az akkor 5 éves Charlie nevű border terriert, akit igyekszik mindenhova magával vinni. Kutyusával együtt fedezik fel a világ nagyvárosait, igazi társai egymásnak.

A modell nem titkolja, esetükben Charlie volt az, aki gazdájának választotta őt. Ugyan nem menhelyről, hanem tenyésztőtől jutott hozzá, megismerkedésük története így sem mentes kedves pillanatoktól: amikor Charlie-t Enikő kezébe adták, a kölyök szinte rögtön álomba szenderült, és onnan már nem volt visszaút, tudták, örök barátság lesz az övék. Charlie barátságos, nagyon szeret emberek között lenni, jól szocializált, és olyan könnyen tanul, hogy Enikő nem is fordult vele profi trénerhez. A New York és Budapest között gyakran ingázó gazdi angolul tanította meg neki a szükséges vezényszavakat.

kutyabarat kutyabarát

Egy sor videós anyagban találkozhattunk már Charlie-val, láthattuk például gazdája edzésvideójában egy csodás kanapén pihenni, vagy a „18 dolog, amit nem tudtál rólam” c. videóban, a modell mellett sziesztázva. Az említett felvételek remekül példázzák, hogy bármerre járnak, sosem távolodnak el egymástól, és ez érvényes arra az esetre is, amikor utazásról van szó. A kutya mindig a fedélzeten tart Enikővel, nyugodtan alszik a lábánál, csendes, látszólag teljesen jól érzi magát. Szerencsés csillagzat alatt született, ez kétségtelen.

kutyabarat kutyabarát

kutyabarat kutyabarát

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Youtube

Kép: Eniko Mihalik Instagram

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...