Saját KB bal
Saját KB jobb

Bradley Cooper új filmjében valóban új sztár született – saját kutyája lett a film legkedveltebb szereplője

A hazai mozikban is hatalmas siker volt Bradley Cooper és Lady Gaga új filmje, az „A star is born” (Csillag születik). Az alkotás azonban nemcsak attól lett sokak számára különleges, hogy az abszolút kutyaimádó Bradley Cooper volt a film főszereplője és rendezője is egyben, hanem attól, hogy az egyik legkedveltebb karakter lett a színész saját kutyája, Charlie.

A cím igaz: csillag született, mégpedig a négylábú Charlie személyében. Bradley Cooper hatalmas kutyarajongó, erről korábban mi is írtunk, így nem csoda, hogy otthoni kiskedvence annyira fontos szerepet tölt be életében, hogy az általa rendezett film egyik karakterévé tette meg. Nem döntött rosszul: a film rajongói imádattal fordultak a kutya iránt, és egyöntetű a vélemény: nagyon jót tett a sztorinak az eb jelenléte.

A történet két főszereplője, Ally (Lady Gaga) és Jackson (Bradley Cooper) a zenének köszönhetően szeret egymásba, és gyermekük ugyan nincs, de egy kutyájuk igen, aki hasonló mélységeket tölt be kapcsolatukban, mintha gyermek lenne. Charlie-t Bradley Cooper saját kutyája játssza, egy mentett eb, aki nagyon sokat jelent a színész privát életében.

Az állatvédő szervezetek ezúttal nem hogy nem támadták a filmet, de elismeréssel nyilatkoztak a színész-rendező által végzett munkáról, hogy nem vette igénybe külön kiképző segítségét, hanem maga instruálta kutyája jeleneteit, amely hihetetlenül élethűre sikerült – hiszen az életben meglévő kapocs érződik a filmben is.

– Bradley Cooper boldog, imádnivaló és nagyon szeretett kutyája ellopja a reflektorfényt és a nézők szívét ebben a filmben, mert nyilvánvaló, hogy az életben is mennyire szeret a gazdájával együtt lenni – nyilatkozta a PETA alelnöke, Lisa Lange. – A PETA annyi állatkínzás szemtanúja volt már – képernyőn és a színfalak mögött egyaránt, reméljük, hogy Bradley szeretetteljes hozzáállása mindenhol példa lesz Hollywood-ban. –

És hogy Lady Gaga hogy nyilatkozott színésztársáról?

 

Még több kutyás film:

Névtelen felvételek kerültek ki egy filmforgatáson történt súlyos állatkínzásról

Bebizonyosodott: nem történt állatkínzás az Egy kutya négy élete forgatásán

A kutyák nem tudnak mesterkéltek lenni

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: edition, buzzfeed
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...