A kóbor kutya minden nap meglátogatja saját utcai masszírozó gépét

Egy törökországi városban él az a kóbor eb, aki nagyon gyorsan világhírűvé vált, bár maga nem tudja, mindennapos tevékenységével mennyire imádnivaló. Hiszen számára csak egy a fontos: hogy tiszta legyen, illatos és valaki – vagy valami végre jól átvakargassa testét.

 

Izmirben él az a zseniális eb, aki felismerte, mire és hogyan kell valójában használni a kocsimosót. Lindát, a német juhászkutya keveréket mindenki ismeri és szereti a környéken, elsősorban szuper kezdeményező készsége miatt. Ugyanis minden nap ugyanabban az időben árgus szemekkel figyeli, hogy beinduljon az automata autómosó, amit a nap folyamán többször is meglátogat.

A videón látszik, hogy türelmesen vár – a megfelelően megválasztott helyen és szögben, hogy végre elérje az automata hátvakaró, amihez még emberre sincs szüksége. Tudja, mikor jön ő, és boldogan adja át testét az élvezeteknek, még a boogie is beindul a lábában.

Többen azért kifejezték a világhálón aggodalmukat a kutya iránt, hiszen tudható, hogy Törökországban nem könnyű a kóbor kutyák élete: sokan vannak és nem igazán van lehetőségük gazdikhoz kerülni a kezdetleges kutyatartási kedv miatt. De a videót készítő posztoló jelezte, hogy Linda fülében ott a jelzés, ami azt igazolja, hogy hivatalosan is nyilvántartott kóbor eb, akit a helyi menhelyen ivartalanítottak. Valószínűleg a helyhez is azért kötődik, mert valamennyire gondját viselik ott.

Az biztos, hogy az ebnek nincsenek gondjai azon a téren, hogy hogy raboljon el másodpercek alatt szíveket: a szomszédok és az autómosó üzemeltetői eddig is imádták, de most már a fél világ is csatlakozott hozzájuk.

 

Csodálatos történetek Törökországból, ahol pedig nem elterjedt a kutyatartás:

Egy török férfi a fagyoskodó kóbor kutyára adta kabátját a legnagyobb hidegben

Bevásárló kocsival segített egy bénult kóbor kutyán

A kislány és kutyája hátizsákban mentették meg a kecskemamát és gidáját

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...