Saját KB bal
Saját KB jobb

Szívünk csücske: (kutyabarát) Balaton

Szeretjük a Balatont! Nemcsak mert egyre kutyabarátabb, hanem mert más területen is egyre több lehetőséggel szolgál az odautazóknak. Van egy csapat: a Balatoni KÖR, mely sokat tesz a Balaton turizmusának fejlesztéséért, tagjai egytől egyig az egész éves Balatonban hisznek – ahogy mi is. De miért érdekes is ez számunkra? Mert a 35 tagból 34 tag kutyabarát!

Évek óta kampányolunk a kutyabarát Balatonért, a kutyás turizmus fejlesztéséért, és állíthatjuk, elindult valami. Nem kérdés, a leglátogatottabb hazai turisztikai desztináció, a kutyások körében – pár évvel ezelőttig – még nehezen elérhető célpont volt, ugyanis kevesen fogadták a kutyásokat a magyar tengernél. Szerencsére ez mára megváltozott. Egyre több szolgáltatás várja már a kutyásokat is, és ami a legfontosabb, nemcsak a főszezonban, hanem egész évben.

Egész évben Balaton – ezt tűzte ki egyik legfőbb céljának a Balatoni KÖR is, utalva arra, hogy a Balaton minden évszakban gyönyörű, kellemes időtöltést nyújt minden látogatójának. Az egyesület tagjai tesznek is érte, hogy a Balaton partjára és környékére utazók ne unatkozzanak, számos programmal várják őket.

A Kutyabarát.hu és a Balatoni KÖR, a Kóstolom csapatának közreműködésével együttműködést kötött annak érdekében, hogy a kutyával utazóknak is alternatívákat kínáljanak. Az egyesület 35 tagjából 34 kutyabarát, így ők egész évben szívesen fogadják a kutyával érkezőket.

A Kóstolom csapata ősszel bringára pattant, a srácok körbetekerték a Balatont, és közben forgattak egy kiváló filmet, melyben bemutatták a Balatoni KÖR tagjait. Járjátok Ti is most körbe a Balatont a film segítségével, és látogassátok is meg a filmben szereplő (kutyabarát) helyeket!

Nem kérdés, nekünk meghozták a kedvünket egy balatoni túrához.

Figyelem! A videóban több négylábú is feltűnik! 🙂

Korábbi cikkünk:

Balatoni KörTúra – a kutyabarátság jegyében is

Ki ne hagyd:

Kutyabarát Balaton

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok