Saját KB bal
Saját KB jobb

Nincs szeptember Westivál nélkül!

Szeptember 8-án hetedik alkalommal gyűlnek össze a lelkes Westie gazdik, hogy a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület születésnapját és a több, mint 400 mentett kutyust megünnepeljék.  A Westivál az év egyik legnépszerűbb kutyás rendezvénye, ahol természetesen minden fajtájú kutyust szívesen látnak.

A kutyás nap Dunakeszin, a Kutyavarázs Kutyaiskola csodás környezetében, óriási zárt területen kerül megrendezésre.

Népszerű programokkal várnak minden érdeklődőt, külön figyelembe véve a gyerekek és a négylábúak igényeit.

Többek között lesz behívóverseny, kutyaszépségverseny, tombola értékes nyereményekkel, kutya-gazdi fotózás, szaktanácsadások, előadások, jótékonysági sütivásár, távolugrás, agility bemutató és a Star Wars sztárjaival is lehet fotózkodni. A rendezvényen változatos portékákkal sok árus is részt vesz, így üres kézzel nehéz lesz távozni.

A Westivál jótékonysági rendezvény, a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület mentettjeit támogatják. Ezen felül rengeteg Westies támogatói terméket is gazdára vár.

7 év alatt több, mint 400 Westie és Cairn terrier került a Westie Rescue Hungary gondozásába és a mentések száma folyamatosan nő, így a támogatásra különösen szükségük van!

Az esemény FB oldalát ITT találjátok.

További információk: Westie Rescue Hungary – www.westival.hu

Helyszín: Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont, Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)

Belépő: 1000 Ft / fő (10 éves kor alatt ingyenes)

A rendezvényt kizárólag jól szocializált, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni.

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...