Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát lett az Oktogon Irodaház is

Újabb kutyabarát irodaházzal lett gazdagabb a budapesti ingatlan portfolió.- Hosszas előkészületeket követően az Oktogon Irodaházban is lehet ezentúl négylábú „munkatársakkal” találkozni. A bérlők nagy örömmel fogadták a hírt, hogy akinek van kutyája, lehetőséget kap arra, hogy vele együtt érkezzen munkahelyére és együtt tölthesse a napot kedvencével. 

Én jelenleg két magyar vizsla kölyök büszke gazdája vagyok. Számomra igazán nagy segítség, hogy amennyiben úgy alakul, bejöhetnek velem a munkahelyemre. Az irodaház üzemeltetésének hozzáállása fantasztikus. Hálásak lehetünk érte, hogy ilyen helyen dolgozhatunk. Ha pórázra, labdára van szükségünk még akkor is van kihez fordulni.” – nyilatkozta Fegyveres Vivien, az irodaház egyik bérlőjének munkatársa. „A kollégák visszajelzése is minden tekintetben pozitív. Persze, aki nem igazán kutya/állatbarát az távol marad, de senkit nem zavar, ha kis négylábúak szaladgálnak az irodában.”

Az, hogy egy irodaház kutyabarátként funkcionálhasson, nem is olyan egyszerű. Mindenki részéről figyelmet és felelősséget hordoz a kutya behozatala és benntartása az irodaházban. Amellett, hogy figyelni kell a nem kutyás munkatársakra is, nagy gondosságot igényel a kutyusok megfelelő tartása az irodaházban. Fontos, hogy ők is jól érezzék magukat, megoldott legyen az étkeztetésük, itatásuk, mozgásuk és az ő és a környezetük tisztántartása, egyéb igényeinek ellátása is, valamint a közlekedésük is az irodaházban. A liftek közül például csak egy-egy liftben szállítható kutya, a másik kettőben nem.

Az Oktogon Ház ingatlankezelője, Leskó Ibolya beszélt arról, hogy hogyan sikerült bevezetni ezt a kutyabarát projektet. „Egyeztettem a bérlőkkel, az üzemeltetésen dolgozó munkatársakat tájékoztatni kellett, hogy mi a teendő, ha kutya érkezik a házba. Bárkinek kérdése van, vagy segítségre van szükséges, a recepcióhoz és az üzemeltetéshez is egyaránt fordulhatnak bizalommal. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert bérlőink nagyon konstruktívan és együttműködően állnak hozzá ehhez a projekthez. Ennek személy szerint én is örülök, mivel nekem is van egy kedvencem, akivel így lehetőség adódik néha-néha együtt tölteni egy napot a munkahelyemen is.”

Az irodapiaci versenyben és a munkaerő piacon is egyre nagyobb hangsúlyt kap a munkavállalók testi-lelki jólétének a biztosítása. Ehhez hozzátartozik egy olyan megfelelő munkakörnyezet biztosítása, ahol a munkatársaknak lehetősége van a napi munka mellett feltöltődésre is. Mindez természetesen nem csak a jó közérzetükhöz járul hozzá, de hosszútávon is kedvezően hat az emberi és munkakapcsolatokra, növeli a stressztűrő képességet és a munkakapacitást.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy minél kellemesebb légkört és munkakörülményeket teremtsünk bérlőink számára az irodaházban. Ezért fontosnak tartottuk, hogy a bérlői visszajelzéseket figyelembe véve ezentúl az Oktogon Irodaház is kutyabarát munkahelyként funkcionálhasson.” – nyilatkozta Honi Katalin, a STRABAG PFS Asset és Property Management üzletág igazgatója, az épület tulajdonosa, a HGA Capital német ingatlanbefektető képviseletében.

Az Oktogon Ház a város szívében helyezkedik el, mintegy 7.280 m2 alapterületen korszerű irodai munkakörnyezetet kínál bérbevételre a budapesti Belvárosban, az Oktogon közvetlen közelében, az Aradi utca 8-10. szám alatt. Az irodaház tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, alig 10 percnyi sétára a Nyugati pályaudvartól és a Deák Ferenc tértől.

Az Oktogon Ház két, közös bejáraton át megközelíthető irodaépületből és egy parkolóházból áll. A két irodaházban kialakított területek átjárhatók, és nagyobb felhasználók igénye alapján összenyithatók, így összesen 1.200 m2 egybefüggő irodaterület is kialakítható egy szinten. Az Oktogon Ház a kisebb területi igénnyel jelentkezők számára is megoldást kínál: a legkisebb bérelhető irodaegység 150 m2. A parkolóház kivételes kapacitásából adódóan az Oktogon Ház lehetőséget biztosít rövidtávú parkolásra is vendégek számára. Az épületek belső kialakításakor a tervezők különös figyelmet fordítottak a mozgássérültek közlekedésének megkönnyítésére.

Az irodaháztól néhány sarokra található a Pesti Broadwayként is emlegetett, kulturális pezsgéséről ismert Nagymező utca, ahol a kedvelt kávézók mellett számos színház és kiállítóterem található, többek között: a Budapesti Operettszínház, Radnóti Színház, Thália Színház, a Moulin Rouge, a Mai Manó Ház és az Ernst Múzeum.

Kutyabarát éttermek, kávézók a közelben:

Bistro Fine

Zing Burger

Anker Klub

HILDA Budapest

Kolette bistro

Bestia

California Coffee Company – Liszt Ferenc tér

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...