Saját KB bal
Saját KB jobb

Gazdikereső kutyusok önéletrajza lepte el a magyar munkaerőpiacot

Az állatvédő szervezeteknek rengeteg trükköt kell bevetniük, hogy a gazdira váró, otthontalan kutyusokra valahogy felhívják a nagyérdemű figyelmét. Most egy szentendrei jótékonysági szervezet dobbantott nagyot: álláskereső önéletrajzokkal árasztották el a munkaerőpiacot, csak épp a profi jelentkezők most négylábúak.

 

– Az Álláskereső kutyusok oldal olyan ebek fóruma, akik hosszabb vagy rövidebb ideje munkanélküliként tengetik mindennapjaikat – olvashatjuk a kezdeményezés közösségi oldalán.

– A munkanélküliség óriási probléma a hazai kutya társadalom körében, hiszen a kutyusok akkor érzik igazán jól magukat, ha egy számukra megfelelő munkahelyen, kedves és gondos kollégák között, tevékenyen töltik az idejüket. Tanulékonyak, rátermettek és lojálisak munkaadóikhoz, és élvezik a csapatmunkát. Mindegyikük a maga szakterületének jeles képviselője. –

A kreatív ötletben nem csak maga a kutya önéletrajz valósult meg, hiszen az önmagában még nem lenne akkora durranás, de valóban el is terjedtek a virtuális térben. Biztosan volt olyan humánerőforrás menedzser kollega, aki igencsak meglepődött a munkákra beérkező CV-k kezelése közben, hiszen sok helyre beszivárogtak a profi képesítéssel és tulajdonságokkal rendelkező négylábú jelentkezők.

Álláskereső oldalakon és cégek email rendszerében is megjelentek az év legjobb munkásai. Egyéni adataik közt elolvashatjuk a legelőnyösebb jellemzőiket, képet kaphatunk arról, mely munkakör betöltésére alkalmasak a leginkább – ilyen például Zsófi, az intézményi kommunikátor vagy Miklóska, a teraputa, illetve, hogy milyen különleges képességekkel rendelkeznek a gazdikereső ebek.

Természetesen a saját kezű aláírás sem hiányozhat, hiszen a jelentkezők egytől egyig profik abban, amire jelentkeznek: „az ember legjobb barátja” munkakörre.

– Aki ezen az oldalon talál magának új munkaerőt, az biztos lehet benne, hogy hosszútávú, gyümölcsöző kapcsolatra tesz szert. –

Az álláskereső kutyák részletes önéletrajzát megtalálod az oldal galériájában, ha pedig valamelyiknek szívesen lennél a kenyéradója, a [email protected] email címen tudsz érdeklődni az alkalmazási lehetőségeiről.

 

Még több jó ötlet:

Elkészíti az adóbevallásod adományért cserébe az állatvédelmi alapítvány

A zenei alkalmazás és a menhely együtt segít egymásra találni a hasonló zenei ízlésű kutyának és gazdinak

A 13 éves kislány weboldala összepárosítja a potenciális gazdikat a számukra legjobb menhelyi kutyákkal

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Álláskereső kutyusok

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...