Többszörös milliomos lett a here-implantátumot feltaláló férfi

A feltalálók sokszor küzdenek a meg nem értettséggel, főleg, amikor találmányaik még a kezdeti stádiumban vannak. Így volt ezzel Gregg Miller is, aki volt olyan vakmerő, hogy feltalálja az ivartalanítás után beültethető műheréket, és ezzel az ötlettel később többszörös milliomos lett.

 

Pár embernek – különösen a hölgyeknek furcsa lehet, mégis létező tény, hogy néhány gazdi azért nem ivartalanítja kan kutyáját, mert nem bírja elviselni a tudatot, hogy kedvencét megfosztják egy – különösen a férfiak számára fontos és látható testrészétől.

Sokak számára feldolgozhatatlan traumát jelent a herék eltávolítása az ivartalanítás során. Erre talált ki ésszerű és teljesen egyszerű megoldást Gregg Miller, hogy segítsen átlendülni a gazdiknak a tépelődésen és a kan kutyák megőrizhessék eredeti kinézetüket. Ám évekkel ezelőtt még teljesen őrültnek nézték.

Gregg ötlete természetesen saját kutyája hatására született. Miután Buck, a vérebe egyszer elveszett, mert elcsavargott egy tüzelő szuka után, eldöntötte, hogy ideje ivartalanítani. De nem akarta, hogy a műtéttel a természetes kinézete is kárt szenvedjen, így állatorvosa felügyelete alatt elkezdett kísérletezni a golyókkal.

Bár Gregg szinte azonnal szerzett 32 befektetőt, akik 100,000 dollárt invesztáltak találmányába, de első körben mindenki betegnek hitte, és senki sem volt hajlandó legyártani a here implantátumokat. Amikor talált valakit, akkor még kemény műanyagból készültek a mű herék, így a gazdik panaszkodtak, hogy kutyájuk járása közben összekoccanó hangot adnak. Gregg ekkor már annyira szegény volt, hogy egyetlen villanykörte világított a lakásában, azt cserélgette, ha átment egy másik helyiségbe.

De ekkor megkezdte a szilikon golyók kikísérletezését, és hamarosan rájött: jól megmarkolta szerencséjét. Mára többszázezer kutya él a Gregg által feltalált here implantátumokkal. Bár a feltalálónak még mindig sok ellensége van, akik nem értik, mi szükség van mű herékre, és még több irigye – azóta milliomos lett, és sokan csak az ő találmánya miatt egyeztek bele az ivartalanításba.

 

Cikkajánló:

Az ivartalanítás története – honnan hová jutottunk

Ivartalanítás – kölyök vagy felnőtt korban?

Annyira imádja kutyáit, hogy műlábait hozzájuk illőre terveztette

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...