A nagymama megható levelet kapott elhunyt kutyusától

Ashley nagyszüleinek háza igencsak csened lett, mióta szeretett kedvencük elhunyt. 12 hosszú évet töltöttek együtt Tucker-el, így hiánya a nagymamát viselte meg leginkább. Férje úgy döntött, hogy valamit még kapnia kell feleségének elvesztett kutyájuktól, így írt neki egy képeslapot. Mindannyian szeretünk hinni abban, hogy egyszer majd újra találkozunk szeretteinkkel, és ez emberfeletti erőt képes adni.

 

A nagyszülők házában egy csendes kis sarkot rendeztek be, hogy szeretett háziállatukra emlékezzenek fotókkal és a kedvenc játékaival – ez volt az egyetlen, ami kicsit enyhítette a fájdalmukat. Ashley Bowerman-nek nagyon nehéz látnia, hogy nagyszülei mennyire szenvednek kutyájuk halálától.

Tucker a világot jelentette számukra, több mint egy évtizedet töltöttek együtt. Mára már csak az emlékek maradtak. Ashley nagymamáját különösen megviseli az, hogy mára nem maradt állat körülöttük, aki egy kicsit megszínesítené a hétköznapjaikat.

– Mindig hatalmas szerepet töltött be az életükben – meséli Ashley. – Azóta mintha összetört volna a szívük. –

A tavalyi év végi ünnepek alatt még inkább nehéz volt a házaspárnak Tucker nélkül, így Ashley nagypapája írt egy levelet kutyájuk nevében feleségének.

„Csak szerettem volna, hogy tudd: nem lehetett volna jobb anyukám. Attól kezdve, hogy még kölyök voltam egészen addig a napig, amíg el kellett engedned, törődtél velem. Most már egy gyönyörű helyen vagyok, ahol nem fáj semmim. Figyelni foglak, ahogy mindig is tettem, várni fogok rád az ablakban. Addig is legfyen csodálatos életed. – Tuckie.”

Bár kutyáját semmi sem hozhatja vissza hozzá, ezek a szavak azonban tényleg, mintha tőle érkeztek volna – és elhozta a megnyugvást Ashley nagymamájának, amire szüksége volt már.

És valóban, Tucker hamvai az ablak mellett vannak, ahol egész életében várta és figyelte gazdáit, és ahol a kutyus hűséges szelleme kétségtelenül még mindig a család szívében lakik.

 

Ők pedig ezt tették meg kedvencükért:

Búcsúlevelet írt holdokló kutyája nevében

Hóesést ajándékozott haldokló kutyájának

A lány férje a szakítás után is rendszeresen látogatja közös kutyájukat

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...