A lány férje a szakítás után is rendszeresen látogatja közös kutyájukat

Rebecca és középiskolai szerelme, Frankie 2012-ben házasodtak össze, és örökbe fogadtak egy kutyát, Apollo-t. Azóta a pár szakított, két éve külön élnek, bár elválni még egyikük sem akart. A férfi azóta is rendszeresen látogatja közös kutyájukat, és minden évben szülinapi köszöntő képeslapot is küld neki. Most az internet összefogott, hogy Rebecca és Frankie újra egy pár legyen.

„Apolló az első naptól kezdve levett minket a lábunkról” – meséli Frankie. – mindig azt csinálja, amit nem kellene, és módszeresen mindent tönkretesz, amit csak vettünk neki. De egy hihetetlenül szeretetreméltó kutya, akit eddig mindenki csak elrontott egész életében.”

A házasság után nem sokkal a pár már problémákkal küzdött, majd két éve szétköltözött. Saját bevallásuk szerint ennek ellenére rengeteg közös emlék fűzi őket össze, és még mindig szeretik egymást – így egyelőre egyikük sem kezdeményezte, hogy ténylegesen elváljanak.

Frankie ahányszor csak teheti, eljön meglátogatni Apollót, és minden évben hosszú. szülinapi üdvözlőlapot is küld neki. A legutóbbi lapot így fejezte be: „folytasd így, ahogy most: legyél ott neki úgy, ahogy értem ott voltál mindig. Hiányzol, haver.”

A lány megosztotta közösségi oldalán a lapot, így most az internet népe segíteni akar, hogy a pár újra egymásra találjon. Rebecca csak ennyit nyilatkozott erre: „Teljesen elhalmoztak ezzel bennünket. Ki tudja, hogyan fog változni a kapcsolatunk ennek hatására…”

 

Mások ezt az utat választották, hogy valami meghatót cselekedjenek:

A mentősök felvettek egy vacogó kutyát a dédnagyi mellé

Előbbre hozták a karácsonyt, hogy kutyájuk részt tudjon venni rajta

Többszázan kísérték utolsó útjára a 18 éves kutyát

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...