Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát strandot Siófokra!

A Balaton egyes részei már felismerték a lehetőséget a kutyatartókban, de még mindig nem eléggé elterjedt például a kutyával fürdés. Most egy lelkes helyi lakos indított petíciót, hogy Siófokon is alakítsanak ki kutyabarát strandot.

Évek óta sokan – köztük csapatunk is – aktívan küzdenek azért, hogy egy kulturált kutyatartói réteg alakuljon ki hazánkban, akik megbecsülik, ha kutyabarát szolgáltatásokat kapnak. Akik átérzik ennek a felelősségét, egyre inkább igénylik, hogy kutyájukkal szinte bárhova el tudjanak utazni, be tudjanak menni egy étterembe vagy boltba.

Idén nagyon sokan erősítették a táborunkat, hogy a Balaton igenis képes kutyabarát helyként működni. Kutyabarát Élménykalauzunk segítségével könnyebben ráakadhattatok a nektek szóló helyekre, programokra. Jövőre még több partnert tervezünk összegyűjteni, hogy a lehetőségek még szélesebb körével ismerkedhessetek meg.

A legnagyobb élmény a magyar tenger közelében mégis az, hogy négylábú kedvencünk egy jó nagyot tudjon úszni, sőt, hogy vele együtt fürödhessünk. Sajnos ennek a lehetősége még igen szűkösnek mondható, mindössze Balatonföldváron és Fonyódon engedélyezték a kutyabarát strandokat. Így érezte Havasi Gábor is, aki amellett, hogy helyi lakos, lelkes kutyabarát.

Gábor indított egy petíciót, hogy az egyik legközkedveltebb balatoni településen, Siófokon is nyíljon kutyás strand. Támogassátok minél többen kezdeményezését, hogy újabb helyet kapjunk, ahol kedvünkre és törvényesen lehessünk együtt kutyáinkkal, és élvezzük a magyar tenger adta lehetőségeket.

A petíciót itt megtaláljátok!

Kitöltés után ne felejtsétek el az e-mailen kapott visszaigazolásban megerősíteni aláírásotokat!

Hajrá, Siófok, hajrá, kutyabarátság!

 

Egyéb ide kapcsolódó híreink:

Nem használták ki a kutyások, kutyás stranddá alakították a pécsi tavat

A magyar fesztiválok is nyitnak a kutyatartók felé

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...