Újabb profi kutyabarátokkal bővül az Év Kutyabarát Helye Pályázat zsűrije

A negyedik éve megrendezett pályázatban minden évben a közönség szavazás mellett egy szakmai zsűri is kiválasztja a jelentkezők közül a legjobbnak tartott helyeket. Idén újabb, különböző területekről érkezett de mindenképp profi kutyásokkal bővült a csapat. Négylábú zsűritagunk is van, ő is profi!

 

Abbázia Country Club Hotel – a háromszoros győztes

Három évig egyhuzamban az Abbázia Country Club Hotel nyerte el az Év Kutyabarát Szállodája címet. Most úgy döntöttek, idén nem pályáznak – így zsűrink is fantasztikus szakemberrel bővülhetett Németh Krisztina, az Abbázia Hotel cégcsoport igazgatója személyében. Ha valaki, akkor ő biztosan tudja, milyen szolgáltatásokra van szüksége egy kutyásnak, ha kedvencével szeretne megszállni valahol.

A szállodában régóta megszokott látvány, hogy a szállodaigazgatói szobában lusta kutyák és cicák ejtőznek a székeken, az asztal alatt, vagy éppen a billentyűzeten hemperegve. Mit volt mit tenni, hogy ezt a látványt kifelé is igazolták, így 2008-ban elsőként vállalták fel nyíltan, hogy nemesnépi létesítményük állatbarát hotel.

Az Abbázia is büszke az együttműködésünkre, hiszen – ahogy ők írják – kutyabarátnak lenni menő.

„NAGY HÍRÜNK VAN! Milyen jó a hetet így kezdeni! Mivel 2014-2015-2016 évben is mi lettünk az ÉV Kutyabarát szállodája, ezért a Kutyabarát.hu -val közösen arra gondoltunk, hogy idén a másik oldalról veszünk részt a versenyen. Sőt, annyira kedvesek voltak, hogy a nem mindennapi ZSŰRIBE is helyet szorítottak nekünk! 🙂 Szóval kedves kutyabarátok, nemsokára indul a szavazás, és tudjátok? Kutyabarátnak lenni MENŐ!” – jelent meg a közlemény az Abbázia közösségi oldalán.

 

Dr. Varga Károly és Dr. Rex

Nagy tisztelettel mutatjuk be páros zsűritagunkat: Dr. Varga Károlyt és Dr. Rexet, akik együtt döntenek majd a legjobbakról. A 3. kerületi gyermekorvos és négylábú asszisztense is azon dolgozik, hogy a felelős kutyatartók előtt ne legyen akadály, és minden percben élvezhessük azt a sok jót, amit egy kutya képes adni a többi embernek. Ehhez pedig arra van szükség, hogy a különböző szállodák, éttermek, boltok nyissanak azok felé, akik szeretetteljesen és felelősen élnek együtt kedvenceikkel. Dr. Rex szavazatára külön kíváncsiak vagyunk!

 

Barabás Évi és Hugó

Barabás Évi is mellénk állt: ő a kutyabarátságot a másik, ún. „Felhasználói” oldalról képviseli. Ahová csak teheti, mindenhová kedvencével, Hugóval megy, aki egy végletekig jólnevelt, kulturált eb, így méltán képviselik a felelős állattartókat. Évi jól ismeri a különböző helyek hozzáállását, társadalmi felelősség vállalását, így azt is tudja: kutyabarát helyek között is vannak különbségek.

Rajtuk kívül még számos neves kutyabarát fogja képviselni a szakmaiságot az idén is megrendezett pályázatunkon, és biztosak lehetünk benne, hogy döntéseikkel egyetlen nagy közös érdeket fognak képviselni: a kutyásokét és a kutyákét.

 

Bővebben itt megtalálsz mindent pályázatunkról.

A zsűritagokról bővebben ide kattintva olvashatsz.

A pályázat részleteit itt megtalálod.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...