Különleges kutya örökbefogadható – most hozzá illő egyedi sörrel

A Noé Állatotthon és a Mad Scientist jófej emberei összefogtak, és nem azért, hogy lekenyerezzék az érdeklődőket (főleg nem, hogy leitassák), hanem hogy a menhelyen élő kutyákról hangsúlyozzák: nincs hozzájuk hasonló. A gazdik ezért új kedvencük mellé egy rekesznyi hozzájuk illő, egyedi sört is kapnak. A hír bejárta a világ minden pontját.

Ki ne szeretné azt, ami egyedi, különleges, és szeretni való? Ez mind elmondható a sörről és a kutyákról is, de hogyan talált egymásra a kettő? A Mad Scientist Sörfőzde és a Noé Állatotthon együtt igyekszik felturbózni a menhelyi kutyák örökbe adási esélyeit. Ahogy az életben mindenről megtaláljuk a nekünk tetszőt, hozzánk illőt, pontosan így van ez a kutyák terén is.

Jóképű és extravagáns, krémes és puha, fekete és robosztus, keverék és funky-s, vörös és ambiciózus. Mindegyik egy szerethető, különleges kutyát rejt, akiknek gazdájuk még nincs, de van egy rekesz sörük, ami pont olyan, mint ők maguk.

A sör hűtve jó, a kutyák viszont meleg otthonra vágynak. Úgyhogy itt a lehetőség! Nézzetek körül ti is, és ha megtaláltátok egymást a szerencsés kiválasztottal, akkor bújjatok össze, és igyatok egymás egészségére egy jót. A kutyák persze kizárólag kutyasörrel!


Ilyen, amikor a Noéban sétaidő van

Mások így segítenek:

Egy über sofőr így népszerűsíti a menhelyi örökbe fogadást

Kutyaketrecbe zárták a népszerű humoristát

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...