Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyaketrecbe zárják a népszerű humoristát

A népszerű francia humorista, Rémi Gaillard november 11-étől bezárkózik egy kutyaketrecbe Montpellier-ben, és addig nem is engedi magát szabadon, amíg a menhely összes – mintegy 300 kutyája nem kerül új gazdihoz.

Gaillard híres a hatalmas csínyeiről, de emellett nagyon komoly elkötelezettséget érez a bántalmazott, gazda nélküli kutyák sorsa iránt. Mostani ötletével is rájuk szeretné felhívni a figyelmet. Sokan rögtön azt gondolták, hogy ez is egy újabb nagyszerű átverés, de Rémi tervét már a montpellier-i menhely is megerősítette, közösségi oldalukon is nyilvánosságra hozták – természetesen hálát mondva az óriási segítségért, már intézik Rémi helyét és ellátását, ahol valóban ugyanazokat a feltételeket fogja kapni, amelyet a menhelyen élő kutyák.

A szabadulásra a 300 kutya otthonhoz juttatása mellett a humorista kidolgozott egy másik lehetőséget is: azt várja az emberektől, hogy 50,000 euró – mintegy 15 millió forint összegyűjtésével segítsék a menhely munkáját. Rémi azt tervezi, hogy az egész eseményt élőben fogja közvetíteni, ezzel is felhívva a figyelmet a menhelyen élő kutyák hányattatott sorsára.

„November 11-étől határozatlan időre beköltözöm egy kutyaketrecbe a Montpellier Állatmenhelyen, ahova a nap 24 órájában be leszek zárva. Akkor hagyom el a kennelt, ha mind a 300 menhelyi kutyát örökbe fogadják. Egy másik megoldás a szabadulásomra, ha összegyűjtötök minimum 50,000 eurót, és ezzel segítitek az állatvédő szervezet munkáját.
A felajánlásokat örömmel fogadják, de kitaláltam egy olyan utat is, ami nektek sem kerül semmibe: találjatok egy szponzort, aki felajánlja adományként a nyeresége egy részét.”
– írja Rémi a közösségi oldalán.

 

 

Árva kutyák segítése itthon és külföldön:

Még a hírességek csarnokából is menhelyi kutyákat támogatnak

Egy uber sofőr így népszerűsíti a menhelyi örökbefogadást

Korunk texasi hősei ledobták a ruhát, és milyen jól tették

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Odditycentral
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...