Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyát loptak a kertből, mert megtetszett nekik

2016. május 18-án egy nő tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy fiú bemászott balmazújvárosi háza kerítésén, és az udvarról ellopta 8 hetes magyar vizsláját – írja a police.hu.

A szomszéd kiabálására lett figyelmes a bejelentő. Amikor kiment a kertbe, látta, hogy egy fiú és két lány az ő kutyájával kezükben állnak a ház előtt. Azonnal értesítette a rendőrséget, és visszavette a vizslát.

A személyleírás alapján hamar megtalálták a gyerekeket, a két kislányt meghallgatták, majd értesítették szüleiket, akik elvihették őket. A 15 éves fiút előállították. Kihallgatása során azt mondta: azért akarta ellopni a kutyát, mert az egyik kislánynak megtetszett.
A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, majd annak lezárása után vádemelést javasolnak a fiú ellen.

Pár nappal ezelőtt beszámoltunk egy esetről, ahol a Kis Duna Polgárőr Egyesület telephelyéről lopta el egy férfi az egyesület szolgálati kutyáját, Zorallt. Bővebben itt olvashatsz erről.

 

További híreink:

Még mindig keresik a végletekig elhanyagolt pulit

Kutyát raboltak, elfogták a tetteseket

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: police.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...