Ha már vadászidény…

Crusoe, a miniatűr fekete-cser tacskó akkora sztár az interneten, hogy a New York Times bestsellerei között szerepel a könyve, videóira pedig csaknem 42 millión kattintottak már rá. Nézd meg te is, miért olyan különleges!

Crusoe saját blogja szerint a „miniatűr” kifejezést nem a szívére kell érteni. Természetesen Robinson Crusoe-ról kapta a nevét, ezzel is kifejezve hatalmas kalandvágyát és azt a természetes képességét, hogy lenyűgözést csepegtessen a nyilvánosság szemébe. Saját bemutatkozó szövege szerint ő „a virsli kutya, aki nagyobb sztárnak képzeli magát, mint valójában”, de ezt csak gazdája írta róla. A celeb eb szerint tényleg ő a legnagyobb sztár.

Szülei és egyben jelenlegi menedzserei Ryan és Lauren, de Crusoe nyitott az új menedzserekkel való megismerkedésre, akik még jobban ki tudnák tölteni sztár mindennapjait.

Crusoe így foglalja össze, amit saját magáról tudni érdemes a nagyérdeműnek:

– az egóm nagyobb, mint a pici testem
– nem bízom a szálkás szőrű tacskókban
– van egy iker feltestvérem, aki az Oakley névre hallgat
– A hírnév sosem változtatott meg. Mindig is önmagammal voltam elfoglalva.
– Anyu és Apu a menedzsereim. Napi 24 órás operatőr személyzetem is van.

Azért Crusoe-nak és gazdáinak a humorosabbnál humorosabb videók készítése mellett van emberi oldala is: nemrég hát problémákkal kellett műteni a kis tacskót, amiről „apukája” adott hírt a követőknek, de levelet is írt elvesztett pót-mama kutyájának is halálakor.

Mindenesetre Crusoe, Ryan és Lauren története remek példája annak, hogy egy kis kreativitással hogyan tudsz imádott sztárt csinálni kutyádból, hogyan tudod feldobni több mint egy millió ember hétköznapjait, mindezt úgy, hogy közben celebedet meghagyod annak, ami: családban élő, boldog kutyának.

A korábbi szomorú vadászati hírek helyett most inkább mosolyogjunk egy kicsit Crusoe-n és az ő kacsa vadászati idényén.

 

 

További cikkeink

Paris a boxer egy igazi gyűjtögető volt

Kutyabarát túrák

Erdőlátogatási tilalom több megyében

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Celebritydachshund
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...