Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy családi séta Floridában akár végzetes is lehet

Floridában sok aligátor él, és nem kizárólag ellenőrzött körülmények között. Előfordulhatnak akár a családi kertek végén lévő kisebb patakokban, de a parkokban lévő nagyobb tavakban is.

Az egy éves kutyusnak, Boltnak is ez lett a végzete, aki egy átlagos séta során a felbukkanó nyúl üldözésébe kezdett.

A Floridában élő szentpétervári asszony, Sue Fortenbery az InsideEdition.com – nak elmondta, hogy ő és 18 éves unokája, Kevin Bolt nevű kutyájukkal a Joe Creek Greenwood Parkban sétáltak, amikor a kutya egy hirtelen felugró nyúl után vetette magát.

A nyúl egy, a kerítésen lévő lyukon át menekült, a Jack Russell terrier pedig utána, gyakorlatilag egyenesen a tó szélén várakozó aligátor szájába. A nagymama és unokája csak a sikolyt hallotta, Bolt pillanatok alatt halott volt.

„Tudtam, hogy van egy aligátor arra, de nem gondoltam, hogy ennyire partközelben lehet. Sokszor sétálunk a parkban, de ezek után azt gondolom, hogy nem biztonságos többé.”– mondta a nagymama az InsideEdition.com-nak.

Fortenbery azt kéri a park személyzetétől, hogy foltozzák be a kerítésen lévő lyukakat, vagy távolítsák el az aligátort, mivel sokan sétálnak arrafelé kutyával, vagy kisgyerekkel.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: yahoo.com, indexkép (illusztráció): youtube.com

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...