Egy légiutas-kísérő és egy hálás kóbor eb egymásra találása

Szolgálati idejükben a légiutas-kísérők mozgalmas életet élnek.  Számtalan országban, városban megfordulnak, de általában mindig ugyanabban a szállodában kerülnek elszállásolásra, ha csak egy következő járaton teljesítenek szolgálatot. 

Olivia Sievers is légiutas-kísérőként dolgozik Németországban. Munkája során gyakran kell Argentínába utaznia, ahol mindig ugyanabban a buenos airesi hotelben tölti az időt a következő gép indulásáig. Az egyik ilyen alkalommal meglátott egy kóbor kutyát szállodája közelében, akit megetetett, alaposan megszeretgetett és játszott is vele. 

A kutyus rendkívül hálás volt a törődésért, és városszerte követte Oliviat, aki hiába próbálta kicselezni, az eb mindig ott lihegett a nyomában. A négylábú egészen a szállodáig követte, ahol a bejárat előtt letáborozott. Olivia Rubio-nak nevezte el és adott neki egy takarót, hogy éjszaka ne fázzon.

Meg volt győződve róla, hogy találkozása Rubioval egyszeri alkalom, mire legközelebb Argentínába repül, ki tudja, merre lesz a kóbor eb. A kutyus viszont nem felejtette el jótevőjét, mert amikor a hölgyet újra Buenos Airesbe szólította a munkája, megdöbbenve látta, hogy a négylábú a szálloda előtt várja. Ráadásul ugyanezt tapasztalta a következő hónapok során, valahányszor megérkezett a szokásos szállodába.

Nick, a szálloda managere jelképesen befogadta a kitartó Rubiot, de tudta, hogy kell egy otthon a kutyusnak. Az állatmentők találtak is neki egy helyet, de a kutya gyorsan megszökött és visszaköltözött a szállodába.

Olivia rájött, hogy nem tudja elkerülni a sorsát és kitöltötte a szükséges papírokat, hogy Rubio Németországba utazhasson vele. Elvitte az állatorvoshoz is a kutyust, aki a múlt héten már meg is érkezett választott gazdija otthonába.

 

Olvassátok el korábbi cikkünkben, hogy Gorgiból, a Puerto Ricoban kóborló négylábúból hogyan lett rendőrkutya.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: lifewithdogs.tv
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...