Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy halálos beteg kutya utolsó nagy kiruccanásai

A rosszindulatú daganatok sajnos a kutyáknál is egyre gyakoribbak. 2015. májusában Bellánál, a gyönyörű barna labradornál is csontrákot diagnosztizáltak, az orvosok 3-6 hónapot jósoltak a kutyusnak.

Bella és gazdája, Robert Kugler Nebraskában éltek, itt szembesültek a lesújtó hírrel. A labradornak nagy fájdalmai voltak az egyik mellső lábában és a doktorok az amputációt javasolták a gazdinak. 

Így, annak reményében, hogy néhány hónappal sikerülhet meghosszabbítani Bella életét, Robert az operáció mellett döntött. Tisztában volt azonban azzal is, hogy a halásos kór már megtámadta kutyája tüdejét.

A műtét után a gazdi úgy döntött, hogy egy utolsó nagy kaland keretében búcsúzik el négylábú barátjától.

Kugler és Bella útra is keltek, hogy minden időt együtt tölthessenek és közösen élvezhessék az utolsó hónapokat. Jártak Chicagoban, az USA észak-keleti részén és megfordultak Floridában is.

A kalandok után hazatértek Nebraskába, de utazásaik még korántsem értek véget. Bella egészségi állapota a további kiruccanásokat is lehetővé tette, így amint lehetőségük volt, azonnal újra nekivágtak Amerikának.

Ezúttal Robert és Bella célpontja Dél-Missouri, Kentucky, és Nashville volt.

Most, 14 hónappal a szomorú diagnózis felállítása után még mindig boldogan utazgatnak, élvezik egymás társaságát és egyre több helyet csodálnak meg az USA-ban.

Nézzétek meg az utazásokról készült videót:

 

Olvassátok el korábbi cikkeinket is:

10 korai jel, ami arra utal, hogy kutyádnak rosszindulatú daganata lehet

A kutyák fertőző rákjának útját térképezték fel

Daganatokkal küzdő, vak kutyát fogadott örökbe egy jóságos, idős férfi

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: boredpanda.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...