Saját KB bal
Saját KB jobb

Mentett kutya a főszereplő a KLUB TROCADERO első klipjében

A KLUB Trocadero egy olyan összművészeti projekt, ami egy rendhagyó koncepción – egy fejezetenként megjelenő könyvön – belül egyesít több alkotási területet. Az első videóklip főszereplője Deny, az 1 éves menhelyből mentett Whippet kutya.

A Klub Trocadero történetet a koncepció kitalálója, Persely Tamás reklámszövegíró kelti életre a könyv illusztrátora, But Enikő, a LavaLava-ból ismert dj és zenei producer, Tollner Dávid, a tehetséges fiatal operatőr, Szalai Márk, valamint Budai Balázs rendező közreműködésével.

A könyvből ezidáig 3 fejezetet publikáltak, valamint most megérkezett az első videoklip, a DAS IST EIN BOMBA, ami a történet kutyájának, Jupiter Hombárnak a karakteréhez kötődik.

Ebben a négy lábon járó public enemy színes kutyakakikkal küldi tele a várost, amibe belelépve a település lakói megbabonázott technó zombikká változnak.

A videó megjelenése kapcsán a KLUB TROCADERO csapata egy guerilla aktivitásra is készül, amiben színes kutyakakikkal szórja tele a belvárost a klippremier napján, hogy megmutassa – megérkezett Jupiter Hombár és dala, a DAS IST EIN BOMBA.  

A dal 2015 őszén, Persely Tamás és Tollner Dávid (LavaLava) első zenei együttműködése eredményeként készült Puha Szabolcs hangmérnöki közreműködésével.
Ezt követően a csapat 2016. márciusában forgatta le 3 nap alatt több megragadó tatabányai helyszínen a klip anyagát. A videó Budai Balázs rendezői munkája, amit Szalai Márk operatőrrel, Tihanyi Csilla gyártásvezetővel, valamint Elliot Parker stlylisttal hoztak létre.

A TROCADERO pszichedelikus sztorijának középpontjában egy introvertált kis srác, Robika áll, aki zárkózottsága ellenére nagyon szeretne részt venni egy nagyvilági buliban. Ezért egy estén meglátogatja őt Szociális Bagoly, aki arra teremtődött, hogy segítsen az embereknek beilleszkedésben.
A könyv fejezeteiben ennek a két szereplőnek az utazását követhetjük végig a valóság és képzelet határán egyensúlyozva, mialatt újabb és újabb tagját ismerhetjük meg a KLUB-nak.    

További információk: http://klubtrocadero.tumblr.com/https://www.facebook.com/klubtrocadero/

 

Az „El kell mondanunk valamit. A Kakitündér nem létezik” kampányunkkal mi is az egyik legádázabb városi kutyás problémára szeretnék megoldást találni, a kutyakaki-helyzetre. Technó zombivá a valóságban senki nem változik, de mindenképp szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a kutya végtermékének összeszedése a gazdi feladata és kötelessége. Ennek érdekében, a Ti segítségetekkel, plakátokat, matricákat helyezünk ki a kutyafuttatók környékére, hogy cselekvésre ösztönözzük a „feledékeny” kutyatartókat is.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...