Összefogás a mopszokért

Egy jó buli a mopszokért mopszosoknak és mopsz imádóknak. Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Országos Mopsz Parádé teljes bevételét a Mopsz fajtamentés beteg, árva mentvénykéi kapják majd meg. 

Május 28. – án Budapesten, a Strázsa Kutyaiskolában várnak minden mopszot és gazdit, valamint azokat is, akik még nem tartanak mopszot, de rajonganak ezért a fajtáért.

A rendezvény az összefogás jegyében szerveződik, így az eseményen megtalálható lesz a Hungarian Pug Rescue – Mopsz Fajtamentés is a mentvényeikkel. 

A szervezők sok-sok meglepetéssel készülnek. A mopszos programok közt lesz ügyességi verseny és mopsz szépségverseny több féle kategóriában. A Hungária Toy Molosser Kutyások Egyesület támogatásának köszönhetően a Mopsz Parádé Hobby szépségversenyeinek győztesei komoly serlegekkel térhetnek haza.

A Mopsz Parádén a hétvégi Gyereknapra való tekintettel a kicsikről sem feledkeztek meg, ezért számukra is készülnek egy kis Gyerekszigettel: csillámtetkókkal, színezőkkel, hajtógatókkal foglalhatják el magukat azok a gyerekek, akik már megunták a sok-sok mopi simogatását.

A részvételt Mopsz parádés relikviák megvásárlásával (pl. bögre, kulcstartó, hűtőmágnes) és adományfotózással is megörökítheti, aki eljön. A kitelepülő cégek standjainál lehetőség van vásárolni, illetve vásárlással is támogatni a Mopszmentés kutyusait.

Az éhező kutyabarátokat lángos és limonádé várja majd. Az elmaradhatatlan tombola keretében pedig értékes nyeremények  keresik a szerencsés gazdájukat.

A belépés becsületkasszás lesz, a kutyusoknak érvényes oltási könyv szükséges!
A szervezők kérik, hogy belépéskor gondolj a Mopsz Fajtamentés beteg mopszaira, és dobj be annyi adományt a ládikába amennyit gondolsz. 

Részletes információt az esemény Facebook oldalán találtok.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: Mopsz fajtamentés

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...