Saját KB bal
Saját KB jobb

Fonyódi strand kutyaszemmel

A hétvégén az egyik legújabb kutyás strandot teszteltük Mamba kutyával – Fonyódon, a kutyabarát strandon jártunk.

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, az idén Fonyód képviselő-testülete is megszavazta a kutyás strandot, kielégítve ezzel a helyi kutyások és a környéken nyaraló kutyatulajdonosok régi vágyát és igényét. A hírről még március végén számolt be Hídvégi József polgármester úr, és szinte azonnal meg is indult a közös együttműködés. A Kutyabarát.hu csapata mindenben igyekszik szakmai segítséget nyújtani a polgármester úrnak a vízi rendőrség mögötti területen kialakított strand működtetésével kapcsolatban.

A kutyás strand legjobb tesztelője ki is lehetne más, mint egy négylábú fürdővendég. Mamba kutya, a Kutyabarát.hu oszlopos tagja a hétvégi kánikulában ki is próbálta a strandot.

A teszteléshez nem is választhattak volna gazdik jobb időpontot. A hétvégi kutya melegben jól esett megmártózni a hűs balatoni habokban. A Balatonnak nincs párja – ezt most már mi, négylábúak is elmondhatjuk. A strandot tábla jelzi, itt minden kutya legálisan lubickolhat a gazdájával. A partot hatalmas fák szegélyezik, így a lombok alatt, árnyékban pihenhettem ki az úszás fáradalmait. A part ezen szakasza a horgászok körében is népszerű, így itt-ott haltetemeket, elszórt csalikat is találni, vigyázzatok, ezek nem a legfinomabb falatok! A magam részéről remélem, hogy a pecások és a kutyások között nem lesz konfliktus, és jól meg fogunk férni egymás mellett a parton. A bejáratnál elhelyezett ürülékszedő zacskó pedig gazdák számára kötelező kellék, mert mi sajnos nem tudjuk magunk után összeszedni, viszont mi is szeretjük, ha tiszta a környezetünk.” – osztotta meg élményeit Mamba.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...