Kutyás strand lesz Fonyódon

A kutyások örömére végre egy óriási döntés született! Fonyódon, rendkívüli testületi ülésen döntött a képviselő-testület arról, hogy – a kutyatulajdonosok régóta felmerülő igényét kielégítve – biztosít egy területet a vízi rendőrség mögött kutyás strand üzemeltetésére – írta Hídvégi József polgármester Facebook oldalán. A Kutyabarát.hu csapata örömét fejezte ki a polgármesternek és elindult egy közös együttműködés.

Már tavaly felvettük a kapcsolatot több Balaton parti településsel azzal a szándékkal, hogy találjunk egy megoldást, mely végre a kutyások egyik leginkább várt igényét elégíti ki, egy kutyás strand létrehozását a Balatonnál.

Úgy tűnik, idén végre sikerrel járunk: Fonyódon már meg is szavazta a képviselő-testület, Balatonboglár testülete pedig hamarosan dönt az ügyről, de a polgármester úrral történt személyes találkozónk, illetve helyszínbejárásunk után kedvező híreket kaptunk. Reméljük, hamarosan két balatoni településen is lesz kutyás fürdőzési lehetőség.

Mindkét önkormányzatnak kidolgoztuk a kutyás strand kivitelzésével és üzemeltetésével kapcsolatos javaslatainkat. A nyáron talán már kutyával együtt fürdőzhetünk a Balatonban! 🙂

További hírekkel  és a fejleményekkel hamarosan jelentkezünk.

Kutyabarát.hu csapat

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...