Saját KB bal
Saját KB jobb

Örökbefogadó nap a Noéban

Korábbra volt meghirdetve, de sajnos az eső elmosta a 8. NOÉs találkozót és örökbefogadó napot, azonban nem mosta el a lelkesedést! Sőt, az új időpontban már nem csak a kutyáké lesz a főszerep, ugyanis még el is “macskásodnak”! Így bizony egy programokkal teli, igazi kutyás – cicás – minden állatos nap lesz szombaton a Noéban.

Minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceik viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várják az állatotthonba ellátogatókat. 

Mire készülhetek, mivel találkozhattok, ha elmentek a NOÉs örökbefogadó napra?

– Örökbefogadás: cicák, kutyák és nyuszik részére – önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a NOÉ és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.
Akik ezen a napon fogadnak örökbe, azok a Ceva jóvoltából egy kutyás vagy cicás ajándék kezdőcsomagot kapnak! smile hangulatjel

– Virtuális örökbefogadás: Idén ismét lehetőség lesz a helyszínen a virtuális örökbefogadásra is. Tehát, ha a látogatáskor beleszeretsz valakibe, legyen az egy kecske, egy malac, egy ló, kutya, macska, vagy akár Pepe az öreg makákónk, azonnal örökbefogadhatod (igaz csak virtuálisan). Ezzel támogathatod a kiszemelt védenced ellátását és a NOÉ állatotthon munkáját. Az örökbefogadásról bizonyítékot is szolgáltatunk egy névre szóló oklevél formájában.

– Kutya szépségverseny, NEM csak NOÉs kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet, 11:30-ig! A nevezés díjtalan. Külön kerülnek bírálásra a szukák és a kanok, három korosztályban. A nevezők számától indítunk új osztályokat. Nevezni nem csak korábbi NOÉs kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhető. Sőt, ha van a NOÉ jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetőség. De ne feledd ez csak játék és szórakozás! Természetesen mindenkinek a saját kutyusa a legszebb, nekünk pedig mindegyik! heart hangulatjel

– Nyomozd ki a helyes választ! Akadályverseny kicsiknek és nagyoknak! Akik ügyesen nyomoznak és így teljesítik az összes feladatok mind-mind ajándékot kapnak!

– Színezőverseny felnőtteknek!

– Gyerekprogramok: arcfestés, csillámtetoválás, kézműves programok, játszóház, ugrálóvár

– Próbalovaglás gyerekeknek

– Kirándulás az Állatotthon környékén elektromos kisautóval, az NRGcar támogatásával

– Jótékonysági zsákba macska és kézműves vásár! A gyönyörű ékszerek, lakberendezési tárgyak és egyéb kézzel készült csodák többségét saját önkénteseink kézzel készítették!

– Kutyás bemutató, a Rákoscsabai Kutyasuli speciális, kifejezetten erre az alkalomra összeállított bemutatócsoportja fogja szemléltetni, hogy örökbefogadott kutyákkal is milyen magas szintre el lehet jutni!

– Cicás simogató a gyönyörű macskakifutóban!

– Jótékonysági MacsKávézó a legfinomabb kávékkal, forrócsokival és frappéval a BRAVOS támogatásával!

– Tombola, értékes nyereményekkel – tudjátok nálunk már hagyomány, hogy rengeteg értékes, hasznos, szép és kedves ajándékot sorsolunk ki. Tőlünk senki nem megy haza üres kézzel. A FŐDÍJ egy Lenovo tablet!

– A Magyarországi Krisna-tudatú Hívőknek köszönhetően vendégül látunk mindenkit egy vegetáriánus ebédre!

Kedvcsinálónak a tavalyi buli képei

Hatalmas és kitörő szeretettel várják egykori védenceiket, illetve saját állat is hozható, amennyiben jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvével kell igazolni. FIGYELEM! Kölyök-növendék kutya, CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Illetve nincs fertőző betegsége.

A belépés természetesen ingyenes, de három és négylábúaknak, kizárólag csak oltási könyvvel lehetséges!

Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki őket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is.

Tehát, naptárba feljegyezni, 2016. május 14. szombat, 10.00 – 15.00

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...