Saját KB bal
Saját KB jobb

Telepatikusan is kommunikálhatunk háziállatainkkal?

Aki már régebb óta él együtt háziállatával, megtapasztalhatta, hogy a kommunikáció sokszor szavak nélkül is működik. Ugyanúgy, mint a régóta együtt élő emberek esetén, akik egymás rezdüléseiből is tudnak olvasni. De hogyan lehet telepatikusan „beszélgetni” háziállatainkkal? A bizzarium.com ehhez nyújt néhány tippet, melyekkel megkezdhetjük a gyakorlást.

Vannak olyan jelzések, melyeket minden gazdi ért, legyen akár kutyája, akár macskája. Például, ha kutyánk az ajtó elé áll, biztosan ki akar menni, vagy ha cicánk hozzánk dörgölődzik, akkor általában egy kis kényeztetésre vágyik. Az ilyen esetekben mi is jelen vagyunk, tehát látjuk, érezzük azt, hogy mit is szeretne barátunk kommunikálni felénk.

Mi van azokban az esetekben, amikor fizikailag nem vagyunk kedvencünk mellett, mégis szeretnénk „mondani” neki valamit? A bizzarium.com erre vonatkozó 5 tippje segítségével ezt is elsajátíthatjuk. A gyakorlást úgy kezdjük, hogy látjuk kedvencünket, figyeljük a reakcióit, később pedig már távolról is küldhetjük a kéréseket, parancsokat.

A tanulást és a gyakorlást saját háziállatunkkal kezdjük

Természetesen idegen állattal is tudunk kommunikálni, de lényegesen egyszerűbb és könnyebb egy általunk jól ismert kutyával, vagy macskával. Az erősebb kapcsolat könnyebbé teszi a kapcsolatteremtést.

Találjuk meg a megfelelő időpontot

Az ideális időpont az, amikor mindenki nyugodt. Mi is és a kutya, vagy macska is megfelelően tud fókuszálni, semmi nem vonja el egyikünk figyelmét sem.

Helyezkedjünk el kényelmesen

Üljünk le a padlóra, vegyünk néhány mély levegőt, miközben kiürítjük fejünkből a zavaró gondolatokat. Képzeljük azt, hogy elménk egy tiszta lap, igyekezzünk erre koncentrálni és teljesen kizárni a napi gondokat.

Érjük el, hogy kedvencünk ránk figyeljen

Míg az emberek esetében igen, az állatoknál egyáltalán nem fontos a szemkontaktus. A macskákkal egyébként is nehéz hosszabb ideig szemkontaktusban maradni, a kutyák pedig a dominancia egyik jeleként értékelik ezt. Ha sikerült elérni, hogy kedvencünk ránk figyeljen, akkor gondolatban mondjuk ki a nevét, ugyanúgy mint amikor szavakat használunk, csak most szavak nélkül, egyszerűen csak gondoljunk rá. Figyeljük meg, hogyan reagál, továbbra is figyel-e ránk?

Küldjünk képeket szavak helyett

Nem vitás, hogy az állatok nagyon sok szót értenek, de nem tudnak emberi nyelven kommunikálni, inkább illatokat, helyzeteket értenek meg.  Ha például meg szeretnénk simogatni macskánkat (vagy kutyánkat), küldjünk neki olyan képet, amelyen éppen bundáját simogatjuk. Figyeljük meg a reakcióját, kapunk-e vissza valamilyen képet. Küldhetünk parancsot is ily módon, vajon reagál rá ebünk?

Mint a legtöbb dologhoz, a telepatikus úton történő kommunikáció elsajátításához is sok gyakorlásra van szükség, senki ne várjon azonnali eredményt. Kis lépésekben kezdjük, később pedig már arra is képesek leszünk, hogy a távolból küldjünk képeket.

 

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti már próbáltátok-e ezt a fajta kommunikációt, illetve, hogy a cikk alapján történő gyakorlással ki milyen eredményt ér el. Írjátok meg nekünk!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: bizzarium.com (OctoberAir), indexkép: animallink.com.au
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...