Saját KB bal
Saját KB jobb

Wash & Vau – Önkiszolgáló kutyamosó Budapesten

Unod a kutyaszőrtől eldugult lefolyót, a kutyasampon izét a szádban, a koszos fürdőkádat? Jó hír, hogy Budapesten már üzemel az első Wash & Vau Önkiszolgáló kutyamosó!

Nemrég számoltunk be arról, hogy Angliában a tengerparton üzembe helyezték az első Dog Wash kutyazuhanyozót, melynek óriási sikere van a szigetországban. Nem kell azonban ilyen messzire utaznunk, ha ki szeretnénk próbálni ezt az újdonságot. Elég csak Budapest XIII. kerületébe látogatnunk, és máris pillanatok alatt tisztává varázsolhatjuk kutyusunkat. 

A Wash & Vau kutyamosóban a fürdetés egyszerűbb és könnyebb mind a gazdi, mind pedig a négylábú számára. Bármilyen testméretű kutyát pillanatok alatt tisztává lehet varázsolni, a használata pedig szinte gyerekjáték. Ráadásul biztonságos és pénztárcakímélő megoldás.

A kiváló minőségű, állatorvosok által jóváhagyott sampon, bolha- és kullancsirtó, valamint a kondicionáló – a könnyű kezelhetőség érdekében – a zuhanyrózsából  a vízzel együtt kényelmesen felvihető. A kiválasztott programmal pedig néhány lépésben könnyedén lezuhanyozhatjuk kutyánkat. Fürdetés előtt és után a kádfertőtlenítő használatával a higiéniás követelményeknek is eleget tehetünk. 

Az ötlet tényleg szuper, reméljük, hogy hamarosan egyre több helyen, a fővárosban és vidéken is elérhető lesz a kutyamosó. 

Így tudjátok használni:

További információ: http://www.kutyamoso.hu és Wash & Vau Facebook

 

Korábbi cikkünk  az Angliában már nagy sikerrel működő kutyazuhanyozóról

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...