Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyazuhanyozó

Mosás, samponozás, szárítás – nem, ez nem egy autómosó, sőt nem is egy kutyakozmetikus ajánlata, hanem egy zseniálisan ötletes berendezés, melynek segítségével percek alatt saját kezűleg varázsolhatjuk tisztává kedvencünket.

Az első Dog Wash alig néhány napja üzemel Angliában, máris óriási népszerűségnek örvend. 3 nap alatt már 100 kutya próbálta ki ezt az Amerikában széles körben elterjedt, hiánypótló találmányt.

A kutyamosó próba üzeme a tengerparton zajlik, mivel a legtöbben nem szeretik, ha tiszta autójukba egy örömteli strandolás után a vizes, homokos kutyájukat kell beszállítani. Persze amellett, hogy az autó is „kerül egy állapotba”, még a lakásban is ropognak a lábunk alatt a homokszemek. Ezt az igényt felismerve, két brit vállalkozó a Szigetországban is igyekszik meghonosítani a problémát kiküszöbölő kutyazuhanyozót.

Az autómosók mintájára működő kutyamosó használata során több lehetőség közül lehet választani. A legegyszerűbb mosás mellett samponozás, öblítés, kondícionálás, szárítás is rendelkezésre áll, így kutyánkat abszolút tisztán és szárazon vihetjük haza.

A kutyák védelmét egy aránylag magas védőfal szolgálja, de lehetőség van pórázzal is rögzíteni rakoncátlankodó ebünket.

A találmány tényleg nagyszerű, és akár a népszerű kirándulóhelyek mellett is el tudnánk képzelni, hiszen egy sáros bundájú kutya szállítása is rengeteg takarítást von maga után. Mennyivel egyszerűbb lenne egy szép tiszta kutyát hazavinni 🙂 .

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: dailymail.co.uk
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...