Halott gazdája mellett maradt a hűséges négylábú

A szomorú igazság az, hogy életünk egy hajszálon függ, gyakorlatilag bármikor – akár a másodperc törtrésze alatt is – elveszíthetjük. Ilyenkor, amikor a tragédia egyik pillanatról a másikra történik, nincs lehetőségünk elbúcsúzni családunktól, szeretteinktől és négylábú barátunktól sem. 

A chilei Leonardo Valdes-nek eszébe sem jutott, hogy ez lesz az utolsó sétája szeretett kutyájával, Dokival. A 23 éves fiút, nem messze lakhelyétől, a séta közben elgázolta egy autó. A szörnyű balesetet csak Doki kutya élte túl, aki egyáltalán nem volt hajlandó elmozdulni gazdája holtteste mellől. Még akkor is szomorúan gubbasztott mellette, amikor a mentők már letakarták imádott gazdája testét. A helyszínre érkező mentősök azt mondták, hogy a kutyus egészen a holttest elszállításáig a helyszínen maradt.

A megindító felvételeket a hatóságok töltötték fel a közösségi média oldalára, és amellett, hogy sokan nyilvánítottak részvétet, mindenki kíváncsi volt arra, hogy a szomorú eset után mi történt a hűséges Dokival.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Valdes család közleményben nyugtatott meg mindenkit, hogy a kutyus biztonságban van náluk, és a családtagokkal együtt próbálja feldolgozni a tragédiát. 


portalnet.cl (Facebook)

 

További történeteket olvashattok hűséges kutyákról:

A pécsi kutya, aki meggyászolta gazdáját

Két hétig várta az ajtó előtt a gazdáját ez a kutya

Az ember leghűségesebb társa

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: thedodo,  indexkép:  facebook.com/CEBioBio
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...