Saját KB bal
Saját KB jobb

Tavaszi családi fajtamentő nap az árva retrieverekért

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület kicsi, ám annál lelkesebb csapata már hosszú évek óta azon dolgozik, hogy a menhelyekre került retrievereknek új, szerető otthont találjon.

A retriever az egyik legnépszerűbb kutyafajta a világon. Ez nem is csoda, hiszen ez a sokoldalú, csodálatos négylábú, amellett, hogy igazi családi kutya, számos helyen bizonyítja rátermettségét. A vadászok kiváló társa, jeleskedik a szarvasgomba keresésben, és az egyik legkiválóbb segítőkutya. Ennyi pozitív tulajdonság ellenére sokan várnak második esélyre egy menhelyen, vagy a Fajtamentő Egyesületnél.

Az április 17.-én megrendezésre kerülő, a Retriever Rescue munkáját támogató Családi Napon összegyűjtött adományokat teljes egészében az Egyesület által mentett kutyusok ellátására fordítják.

A szórakozást változatos programok biztosítják. Lesznek ügyességi- és szépségversenyek, dog dancing és trükk bemutató, jótékonysági kutyamasszázs, fizioterápiás, hidroterápiás tájékoztatás. A gyereksarokban Csocsó bohóc fogja szórakoztatni a kicsiket és a nagyokat, lesz arcfestés, és kisgazdi képző foglalkozás is.

A nap folyamán megismerkedhettek a rendezvényen kint lévő gazdikereső kutyákkal, és ki tudja, talán egy új családtaggal távoztok a nap végén. Az örökbefogadáson kívül, az Egyesület munkáját tombola, süti, és különböző ajándéktárgyak megvásárlásával is tudod támogatni.

Lehetőség lesz kedvezményes szívféreg szűrésre is, amellyel amellett, hogy a saját kutyád egészségére vigyázol, az RR gazdikereső kutyáit is támogatod. A teszthez a saját és kutyád nevének megadásával tudsz regisztrálni az [email protected] e- mail címen.

A szervezők minden két-, és négylábút szeretettel várnak április 17.-én 10-16 óra között a Happy Dog kutyaiskolában (Budapest, 1103 Hangár u. 2).

A rendezvényre a belépés becsületkasszás és minden négylábú csak érvényes oltási könyvvel érkezhet.

További információkat az esemény Facebook oldalán találtok.

Ha a rendezvényen nem tudsz részt venni, de szívesen támogatnád az árva retrievereket, látogass el az Egyesület honlapjára, vagy közösségi oldalára, ahol további lehetőségekről tájékozódhatsz. Például, akár saját kutyád ivartalanításával is támogathatod a fajtamentők munkáját.

 

Olvassátok el korábbi cikkünkben, hogy egy idős kutya örökbefogadása is mennyi örömmel jár.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: Retriever Fajtamentés, leadfotó: gazdira váró Jázmin
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...