Már két éves a Futietikett

Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon és a Kutyabarát.hu közös programja keretében szeretnénk eljuttatni a városi kutyafuttatók közönségéhez Futietikett leírásunkat, amely minden – eddig íratlan – szabályt tartalmaz a kutyafuttatók használatát illetően. Ezzel a felhívással indult útjára a Futietikett program, amely azóta nagy népszerűségnek örvend Debrecentől Szombathelyig a hazai kutyafuttatókban.

A két közösség a felelős állattartás mellett teszi le a voksát. A városi kutyázás nem egyszerű sem a gazdiknak sem a kutyáknak (tapasztalatból tudjuk), azonban bizonyos szabályok betartásával megkönnyíthetjük magunk, és mások helyzetét. A kutyafuttató ismert terep mindenki számára, de talán kevesen tudják, hogy milyen szabályokat is illik itt betartani. Ebben szeretne a kutyológia és a kutyabarát.hu segítséget nyújtani.

Ha új vagy a futiban, vagy nem tudod, milyen szabályokat illik itt betartani, netán Te ismered az illemet, de másoknak mindig magyaráznod kell? A megoldás a Futietikett!


Nálatok is szükség lenne rá?

Most csupán a gyártási költség fejében tudunk Nektek adni, ami 2.000 Ft, ingyenes budapesti átvétellel vagy plusz postaköltséggel. Írj nekünk a [email protected]-ra és pár napon belül saját Futietikettje lesz a futidnak!


XIII. kerület, Szent István téri kutyafuttató (infó)

XIII. kerület, Kassák parki kutyafuttató (infó)

VII. kerület, Klauzál téri kutyafuttató (infó)

VII. kerület, Almássy téri kutyafuttató

Debrecen:

Szombathely

Kapcsolódó cikkek:

Futietikett már Debrecenben is

Futietikett már Szombathelyen is

Futietikett már Móron is

Már egyre több kutyafuttatóban található Futietikett

Futietikett program


Ismerkedj meg a „Kakitündér nem létezik nevű kampányunkkal is!


 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...