Egy négylábú szuperpilóta

A kutyák rendkívül intelligens lények, nagyon sok mindent képesek megtanulni, és sikeresen alkalmazni a gyakorlatban is. Tudományuk a legegyszerűbb feladatok, trükkök elsajátításától, a festészeten, éneklésen át, egészen a repülőgép vezetéséig terjed.

Egy angol valóságshow, a “Dogs Might Fly” keretében ugyanis egy négylábú pilóta mutathatta be repülőgép vezetési tudományát.

Ezzel  a műsorral arra próbálják meg felhívni a figyelmet, hogy a menhelyen élő kutyák is értékesek és bármire megtaníthatóak, éppen úgy, mint pedigrés fajtársaik.  A repülés csínját-bínját 3 kutyának tanították meg, akik közül az egyik Shadow volt. A Staffordshire bull terrier és collie keverék kutya, sikeres pilóta vizsgáját az egész világ szeme láttára tette le a műsor keretében. A repülési magasság 3000 láb volt, és mint látható, a kétlábú másodpilóta abszolút átengedte a gép irányítását négylábú társának.

Olvassátok el korábbi cikkeinket is, melyek szintén azt igazolják, hogy a menhelyen élő kutyák is értékesek. Sokan és sokféle módon igyekeznek tenni azért, hogy ők is mielőbb szerető családban folytathassák kis életüket.

Megvalósult minden állatmentő álma

Egy aranyszívű fiatalember, aki az idős kutyák és a haszonállatok megmentője

Miért fogadj inkább idős kutyát örökbe?

Bull típusú terrierek, mint rendőrkutyák

Virágokkal a pitbullok megmentéséért

Kutyakozmetikával az idős kutyák örökbefogadásáért

Örökbefogadásra váró kutyáknak olvasnak fel kisgyermekek

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: huffingtonpost.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...