Saját KB bal
Saját KB jobb

The Wagington – a luxus kutyahotel Szingapúrban

Ez az a hely, amiről minden gazdi álmodik, ha úgy adódik, hogy négylábú családtagját nem tudja magával vinni. Gyönyörű helyszín, 5 csillagos luxus, extra szolgáltatások kutyáknak és most már macskáknak is.

A The Wagington kisállat hotel 25 luxuslakosztályának egyikét egy kötelező viselkedési teszten való megfelelés után vehetik igénybe a négylábúak. A pazarul berendezett, különböző méretű privát lakosztályokban sötétített üvegezésű ajtók, kézzel készített óriási méretű ágyikók, tv, légkondicionáló szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. A halk zene pedig nyugtató hatással van a négylábú vendégekre. Az ellátáshoz az ingyenes játékok, rágókák és természetesen a napi egyéni menü is hozzátartozik. A gazdi pedig nagyfelbontású kamera segítségével követheti nyomon kutyája napjait.

A Doghill Garden, azaz a napközi sem mentes az extráktól. Az ebek itt szocializálódhatnak, játszhatnak, levezethetik a felesleges energiájukat. A napköziben hűtő-fűtő berendezés biztosítja, hogy a szabad ég alatt se legyen túl meleg vagy hideg, és közvetlen kapcsolat van egy légkondicionált pihenő helyiséggel is. A kistestű kutyákra is gondoltak, részükre egy külön játszórészt választottak el. A napközi szolgáltatásait nemcsak szállóvendégek vehetik igénybe, amíg dolgozunk, Barátunk akár itt is töltheti napjait.

A napi kétszeri fitness séta és a csont alakú medence biztosítja a maximális jólétet. A szépülni vágyóknak kutyakozmetika is a rendelkezésére áll. A Kedvencek szállítása sem okoz gondot, luxus limuzinnal hozzák-viszik a négylábú vendégeket.

Vállalják születésnapi partyk megrendezését is, ahová természetesen kutyánk összes haverját meghívhatjuk.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: thewagington.com.sg, fotók: The Wagington FB
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...