Cesar Millan – vizsgálat állatkínzás gyanúja miatt

A „Cesar 911” egyik legutóbbi adása nyomán vizsgálat indult Cesar Millan, a világ talán  legismertebb kutyaviselkedés trénerével szemben, állatkínzás gyanúja miatt – írta a tmz.com.

A Los Angelesi Állatrendőrség a helyi seriffel együtt tett látogatást a Csodálatos Kutyadoki kaliforniai, Santa Claritaban található Kutyapszichológiai Központjában. Az okot az szolgáltatta, hogy a sorozat legutóbbi tv adásában egy agresszív kutya nekitámadt egy sertésnek. Az eset tréning közben történt, és miután az első támadást még sikerült hárítani, Cesar újra elengedte a kutyát, aki ekkor kitépett egy darabot a malac füléből. A felvételen jól látszik, hogy a segítő fogja a malac hátsó lábát, így annak esélye sem volt a menekülésre.

Az ominózus adás után rengeteg feljelentés érkezett, így most a hatóságok vizsgálatot indítottak. A helyszínre érkező rendőrök a híres tréner mellett az összes alkalmazottat is kikérdezik. Cesarrel még nem sikerült kapcsolatba lépniük … – olvashattuk tegnap a tmz.com beszámolójában.

A nagy felháborodást kiváltó esetet itt tudjátok megnézni:


Forrás: tmz.com

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: tmz.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...