PRO PLAN és az egészséges, boldog élet

Négylábúink nemcsak hűséges társaink, hanem a családtagjaink is. Teljesen magától értetődő, hogy a lehető legegészségesebb falatokkal kínáljuk őket is. Felelősséggel tartozunk azokért az állatokért, amelyeket otthonunkba viszünk. A legtöbbet akkor tehetjük értük, ha a lehetőségekhez mérten legjobbat biztosítjuk számukra. Minek is örül legjobban egy háziállat? Természetesen a tápláléknak, hiszen tőlünk függnek.

A PRO PLAN® a legjobb minőségű alapanyagokból készíti állateledeleit, méghozzá tudományos szempontok alapján válogatják össze az alkotóelemeket, amelyben részt vesznek állatorvosok, táplálkozási szakértők.

A kutya akkor egészséges, ha tele van életkedvvel, jókedvű, szőre fényes. A táplálkozás ugyanúgy befolyásolja az ebek egészségét, mint a miénket. Azonban minden kutya más. Nemcsak fajtájában, de nagyságukban, korukban is eltérnek, amely más táplálkozási igényt feltételez. Egy kutya életében több életszakasz van, és mindegyikben más a táplálékigénye mind összetételében, mind pedig mennyiségében. A felelős, gondos gazdi figyel arra, hogy a kutya elé tett étel ne csak finom legyen, hanem különféle tápanyagokban gazdag is. 

Hogy a gazda kedvence tálkáját fajtájának, életkorának, sajátosságaink figyelembevételével naponta megfelelő táplálékkal tudja feltölteni, a Purina® szakemberek bevonásával 2015 nyarán megalkotta a PRO PLAN® új formuláját. Az OPTINUTRITION hét alterméke az OPTIStart, OPTIDerma, OPTIWeight, OPTIAge, OPTIHealth, OPTIDigest, OPTIPower. 

Az elnevezés arra utal, hogy mindegyik termék optimális tápanyagtartalommal rendelkezik. A tápanyagok egyensúlyban tartása az egyes altermékeknél olyan speciális értékbeállítással bír, hogy a kutyák szükségleteit teljes mértékben kielégíti. Ez azt jelenti, hogy sem azok túladagolása nem lehetséges, azonban hiányt sem fog szenvedni semmiből a négylábú.

Az OPTINUTRITION termékek olyan tudományosan bizonyított előnyöket tudnak felsorakoztatni, mint a természetes védekezőképesség támogatása, a kiváló tápanyag felszívódás elősegítése. Olyan nélkülözhetetlen összetevőket tartalmaznak, mint az E-vitamin, az Omega-3 és 6 zsírsavak, ásványi anyagok. Mind-mind arra szolgálnak, hogy kutyája szervezete minél egészségesebb maradjon, védekező rendszere működőképes legyen.

A tartalmon kívül a külcsín is megújult. A minél letisztultabb, sokkal könnyebben értelmezhető csomagolás nemcsak esztétikai élményt nyújt a vásárlónak, de nagyban segíti a termékek közötti eligazodásban.

A PRO PLAN® olyan tápanyagokban gazdag termékcsaládot biztosít a kutyák számára, mely minden életszakaszban végigkísérheti őket, és egy életen át az egészségüket szolgálja. A gazdi számára hűséges társának egészsége a legfontosabb, a Purina® PRO PLAN® pontosan ezeket a tényezőket tartja szem előtt.

Weboldal

Facebook

YouTube

 

 

 

(x)

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...