Egyre népszerűbb az Utazz kutyával kampány

A Magyar Turizmus Zrt. 2015. augusztus-szeptemberében első alkalommal hirdeti meg a magyarországi kutyás turizmus, illetve a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások népszerűsítését célzó kampányát. Nemcsak kutyabarát partnereink, hanem olvasóink körében is nagy tetszést váltott ki az egyedülálló kampány.

Az MT Zrt. Utazz kutyával! akcióját számos turisztikai és állatvédő szervezet, illetve ismert közéleti személyiség (Rúzsa Magdolna, Pindroch Csaba, Czigány Ildikó és Czigány György) is támogatja. A kapcsolódó kutyás képfeltöltő játékunk augusztus 16-án, a hontalan állatok világnapján veszi kezdetét, és a turizmus világnapján, szeptember 27-én zárul.

A szolgáltatók, kutyatartó és kutya nélkül érkező vendégek közötti összhang nem képzelhető el a kutyákra vonatkozó állategészségügyi, állatjólléti, hatósági stb. szabályok betartása nélkül. A Magyar Turizmus Zrt., és a kampányunkhoz jótékonyságból csatlakozó szakmai szervezetek és közéleti személyiségek úgy vélik: az állat nem játék, és nem is munkaeszköz. Aki kutyát vesz maga mellé, ígéretet tesz neki, hogy élete végéig vigyázni fog rá, és emellett betartja a felelős állattartás szabályait.

Kampányunk arcai, Rúzsa Magdolna énekesnő, Pindroch Csaba színművész, Czigány Ildikó, az első női pilóta Magyarországon, és édesapja, Czigány György író, az MTV volt kulturális főszerkesztője pontosan erre szeretnék felhívni a figyelmet. Az Utazz kutyával! kampány kiemelt szakmai partnere a MUISZ, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, a Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság, a Vigyél haza! Alapítvány és a Kutyabarát.hu is.

Nézd meg a kampányvideót, majd görgess lejjebb az Utazz kutyával kampány nyereményjátékához!

Utazz kutyával, készíts fotót, töltsd fel, és nyerj!

Kövess néhány egyszerű lépést!

1. Tölts el kutyáddal néhány napot egy magyarországi kutyabarát szálláshelyen, vagy látogassatok meg együtt egy magyarországi turisztikai látnivalót (ismert szobrot, kilátót, hidat, épületet stb.)!

2. Készíts fotót, amin Te, a kutya, és a szálláshely vagy látnivaló is felismerhető! Legyen a kép minél ötletesebb.

3.Töltsd fel Instagramon keresztül!

4.Tedd alá a következő hashtaget: #utazzkutyaval (egybe, ékezet és felkiáltójel nélkül)

5. Írd bele a posztba, hogy pontosan hol készült a kép!

6. Oszd meg ismerőseid között, gyűjtsd a kedveléseket az Instagramon, és nyerj!

Kövess minket! A @elmenyitthon követői között az Instagramon további nyereményeket sorsolunk ki.

TIPP! Nincs még Instagramod? Innen töltheted le: Android | iOs

A nyereményjáték időtartama: 2015. augusztus 16 – 2015. szeptember 27.

(hontalan állatok világnapjától a turizmus világnapjáig)

Az Utazz kutyával! játék hivatalos szabályzata a linkre kattintva érhető el: Utazz kutyával! szabályzat.

Játssz velünk többször is a promóció ideje alatt!

Hogyan és mit nyerhetsz?

Légy ötletes, és nyerj! 

A fődíj a legötletesebb kép feltöltőjének jár, és nem más, mint egy kutyabarát hétvége az Abbáziában, amely 2014-ben megkapta az Év Kutyabarát Szálláshelyének járó elismerést! A második és harmadik helyezett szintén kutyabarát hétvégét nyer. A győztes képeket kiemelt szakmai partnereinkből (Rex Kutyaotthon Alapítvány, Vigyél haza! Alapítvány, Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Kutyabarat.hu), és a Magyar Turizmus Zrt. képviselőiből álló szakmai zsűri választja ki.

Gyűjtsd a kedveléseket, és nyerj!

Értékes díjjal, kutyabarát hétvégével jutalmazzuk a legtöbb kedvelést kapó képet is.

Kövess minket, és nyerj! 

A @elmenyitthon Instagram profil követői között kutyás nyereményeket sorsolunk ki. A nyeremények pontos listája a linkre kattintva tekinthető meg:Utazz kutyával! nyeremények.

Várunk minden érdeklődőt a hivatalos díjkiosztón 2015. október 3-án, a Rex Kutyaotthon Alapítvány családi napján!

Az eseményre az Állatok Világnapja alkalmából az Állatszigeten kerül sor.

A nyertesek listáját 2015. október 5-étől találhatod: Utazz kutyával! nyertesek.

 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...