Idén újra Keverékkutya-Kiállítás

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a Keverékkutya-Kiállítás Budapesten. Ha úgy érzed, a Te keveréked a legszebb az országban, akkor jelentkezzetek!

Egy kiemelkedő kezdeményezésre invitálunk minden kutyabarátot, ahol kizárólag a keverék kutyusok kerülnek a figyelem fókuszába. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos a keverékek még mindig az emberek „kutyaválasztási” rangsorának végén találhatóak, bár az utóbbi időben -éppen az ilyen eseményeknek is köszönhetően- már népszerűbbek a nem fajta tiszta kutyák is. Jellemzően egyébként a menhelyek visszajelzéseiből tudjuk, hogy a keverék kutyák sokkal nehezebben találnak új gazdit.

A Keverékkutya-Kiállítás is egy lehetőség arra, hogy az emberek észrevegyék, a keverékek is ugyanolyan értékes és szép kutyák, mint fajta tiszta társaik. A kiállításnak nem célja a megkülönböztetés, sőt, az egyenlőségekre is kívánja felhívni a figyelmet.

Ha keverék kutyus gazdája vagy és úgy gondolod, hogy a Te kutyád a legszebb, akkor jelentkezz a Keverékkutya-Kiállításra! A jelentkezés feltételeit és a részleteket ezen az oldalon találod meg.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...