Lappföldi kutyaszánverseny amatőröknek

Április 7-én rajtol el a svéd Lappföldön az a 300 kilométeres kutyaszánverseny, amelyen a segítőkön kívül mindenki amatőr. A Fjällräven Polar nevű megmérettetés a svédországi székhelyű, sport- és szabadidő ruházati konszern sportértékkel is bíró akciója – írja a vs.hu.

A kályhameleg outdoor ruházatot és lábbeliket gyártó, Magyarországon is jelen lévő svéd konszern hagyományos hirdetésekben szűkölködő, formabontó nemzetközi reklámkampányát a bevállalós természetjárók, a sarkvidéki próbatételektől sem visszariadó amatőr kalandorok vállalkozókedvére és kiterjedt személyes kapcsolatrendszerére építi.

Az idén április 7-én induló, négy naposra tervezett 300 kilométeres kutyaszánversenyre ugyanis hangsúlyosan csak civilek nevezhettek. A száz fős mezőnybe azok juthattak be, akik a saját magukról készített, a közösségi videomegosztókra feltöltött filmjükkel a legtöbb lájkot gyűjtötték világszerte.

A „marketinges okosság” az, hogy a mínusz 10-20 fokos hidegben zajló, hálózsákos hóban alvást is magában foglaló versenyre a svéd márka ruházza fel a versenyzőket tetőtől talpig. Ők aztán a fagyos száguldás előtt és után is a cég reklám-nagyköveteiként szolgálnak, cserébe a fagymentes göncökért.

Idén két magyar is részt vesz a Fjällräven Polaron: Lengyel Éva és Kiss Bence Valentin.

Lengyel Éva jelentkezése:

Kiss Bence Valentin jelentkezése:

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: vs.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...