Saját KB bal
Saját KB jobb

Állatok karácsonya a Noé Állatotthonban

2014. december 14.-én rendezik meg a már hagyományosnak mondható Állatok Karácsonyát a Noé Állatotthon. Kérjük, gondoljanak mentett kis védenceinkre idén karácsonykor is olyan szeretettel, ahogyan mi tesszük, hiszen legtöbbjük már olyan szenvedéseken, hányattatásokon ment keresztül, amiket mi el sem tudunk képzelni – írja a Noé Állatotthon.

Elmondani nem tudják nekünk, így sokszor csak szomorú szemük és hónapokig tartó rettegésük mutatja, hogy mit élhettek át.

Maroknyi kis csapatunk igyekszik megadni nekik mindent, amit csak erőnkből és anyagi lehetőségeinkből telik, de mit sem érnénk, ha a NOÉ család nem állna mögöttünk! Hiszen nem titkoljuk, hogy szükségünk van a Ti segítségére is!

Arra kérünk mindenkit, immár hagyományosan, hogy lepje meg valamelyik védencünket egy kis figyelmességgel. Természetesen nem csak kutyusainkat és cicáinkat lehet meglepni; bármilyen más állatka választható Karácsonyi Kedvencnek! (Gazdasági udvarunk lakói a kukoricadarának, kukoricának, zöldségeknek és gyümölcsöknek örülnek a legjobban.)

Valamennyi fajtamentésünk, speciális projektünk készít karácsonyi kívánságlistát, melyeket hamarosan itt is és a honlapjainkon is közzéteszünk.

Arra biztatunk mindenkit, hogy válasszon magának egy Karácsonyi Kedvencet az Állatotthon lakói közül és ajándékozza meg őt december 14.-én, vasárnap! Minden ajándékozóról, (aki beleegyezik), fényképet készítünk a helyszínen kis védencével együtt!

Forró teával, forralt borral, házi süteményekkel és nagyon nagy szeretettel várunk Mindenkit!

Néhány kedvcsináló kép a tavalyi Állatok Karácsonyáról: http://www.noeallatotthon.hu/gallery/ESEMENYEK-RENDEZVENYEK/Allatok-Karacsonya-2013/

NOÉ Állatotthon

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...