Összefogás a kilakoltatott Endre bácsiért és kutyájáért

Állatvédők és segítőkész emberek fogtak össze, hogy megmentsenek egy bácsit, aki hűséges kutyájával együtt került utcára. Endre bácsit néhány napja a kőbányai önkormányzat kilakoltatta. Van egy húga, aki nehéz körülmények között él,  nem tudja befogadni az idős embert. Hajléktalanszállóra nem megy, mert oda nem viheti négylábú kedvencét – írja a Blikk.

Hideg van, és ő kint alszik. 82 éves, sokat sír, mert nincs megoldás jelenleg – írta felhívásában Riggert Veronika, aki barátnőivel együtt próbál segíteni a férfinak. Mint mondta, már jelentkezett is egy állatvédő, hogy van egy érdi házré­szük, ahol egy darabig megszállhatna.

Korábban az újhegyi lakótelepen lakott. A nyugdíját a lánya vette fel, de nem fizette be a számlákat, ezért kilakoltatták. Ideiglenesen egy önkormányzati lakásban húzta meg magát, de ott sem maradhatott tovább  – mondta el Táborosi Ágnes, egy másik segítő.

Sajnos az eset nem egyedi. Reméljük, Endre bácsinak és hűséges kutyájának minél hamarabb találnak egy otthont. A Blikk megkereste az önkormányzatot, de egyelőre nem kaptak választ arra, hogy mi lesz így Endre bácsiékkal.


Endre bácsi kutyájával (Fotó: Blikk)

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: blikk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...