Saját KB bal
Saját KB jobb

Kiakadtak a vendégek Kapócs Zsóka kutyájára, ki is tiltották az üzletből

Kapócs Zsókát többször is kínos helyzetbe hozta kutyája, Manó. A színésznő feltétel nélkül imádja vizsláját, aki azonban annyira neveletlen, hogy miatta Zsóka kezdett nemkívánatos személy lenni több helyen is. – írja a Blikk.hu

– Nemrégiben egy szépségszalonban várakoztam a soromra, ahol arra lettem figyelmes, hogy Kapócs Zsóka vizslája összevissza ugrál. És mivel a kutya nem éppen kis termetű, elég zavaró volt. A szalonban dolgozók többször is rászóltak a színésznőre, hogy vigye ki az ebet, de ő hajthatatlan volt.

Végül megsértődött, és elviharzott a kutyával együtt. Meg sem várta, hogy a kozmetikus és a fodrász befejezze a munkáját – mesélte a Blikknek olvasó-riporterünk, K. Ildikó. Azonban úgy tudjuk, Zsóka kutyájával nemcsak a szépségszalon vendégeinek és dolgozóinak gyűlt meg a baja, egy étteremben is felfordulást okozott.

Zsóka mesélte, hogy Manó miatt kellett idő előtt elmennie egy étteremből. Ameddig kicsi volt a kutyus, mindenki örömmel simogatta, azonban most már nem kis galibát tud okozni. Az étterem vendégeit pedig érthető módon zavarja, ha egy kutya rohangál az asztalok között – árulta el Zsóka egyik közeli ismerőse, aki azt is elmesélte, a színésznő is tudatában van annak, hogy kedvence gyakran rosszul viselkedik, mégis személyes sértésnek érzi, ha valaki rájuk szól.

Zsóka nagyon szereti Manót, ami nem is csoda, hiszen nagyon aranyos kutya. Olyan, mintha a gyermeke lenne, mindenhová magával viszi. De nevelésre szorul – tette hozzá az ismerős.

Hogy a helyzet tarthatatlan, a színésznő is belátta, erről a kutyabarát.hu is nemrég beszámolt, hogy kis időre megválik szeretett vizslájától.

Komoly döntésre szántam el magam, bár egész napos sírással járt, de úgy döntöttem, a minőségi közös jövőnk érdekében bentlakásos iskolába adom holnaptól Manót. Az iskola 2-3 hónap távollétet jelent, de látogathatók a tanulók. Ha innen hazajön, egy fegyelmezett, szófogadó kutyus lesz… – tudatta a színésznő, akit megviselt az elválás. A témával kapcsolatban kerestük, de nem akart róla beszélni.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: blikk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...