Sírva vált meg kutyájától Kapócs Zsóka

Drámai elhatározásra jutott Kapócs Zsóka! A színésznő kutyaiskolába adta vizsláját. – írja a Blikk.hu

Zsóka hónapok óta él szinte összenőve kutyusával, Manóval, akinek tehát most nagy változás köszönt be az életében. Kapócs az internetes közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a hírt.

– Komoly döntésre szántam el magam, bár egész napos sírással járt, de úgy döntöttem, a minőségi közös jövőnk érdekében bentlakásos iskolába adom holnaptól Manót – kezdi Zsóka, aki biztos benne, hogy látogatni fogja kedvencét.

– Az iskola 2-3 hónap távollétet jelent, de látogathatók a tanulók. Ha innen hazajön, egy fegyelmezett, szófogadó kutyus lesz. Rettenetesen fog hiányozni, de most kezelhetetlen, hiába a sok séta, sajnos meg kellett hoznom ezt a döntést, amin hónapok óta gondolkodtam. Nem is tudom, hogyan lesz nélküle, nagyon szomorú vagyok – kesergett a színésznő, aki mostanáig mindenhová magával vitte négylábú kedvencét.

Azonban Zsóka biztos lehet benne, hogy ha beválik az ,,internátus”, és vizslája beilleszkedik, majd beáll a sorba a többi ,,diák” közé, ragadhat rá valami. S ha véget ér az iskola, egy okos, kezelhető, szalonképes kutyát kap vissza a színésznő. Sok sikert az isiben, Manó!

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: blikk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...