Photo by Honest Paws on Unsplash

Jennifer Aniston egy ‘Jóbarátok’ epizódnak köszönheti kutyaszeretetét

Jennifer Aniston hamarosan megjelenteti első gyerekkönyvét, amely a “Clydeo Takes a Bite Out of Life” címet viseli, és egyik örökbefogadott kutyájáról, Clyde-ról szól.

A színésznő régóta kutyarajongó és az örökbefogadás elkötelezett támogatója, ez a szenvedélye pedig egy ikonikus “Jóbarátok” epizóddal kezdődött. A könyv megjelenése egy időben történik a Clydeo Alap létrehozásával, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a menhelyek munkájára, és adományokat gyűjtsön számukra.

Hogyan segített egy “Jóbarátok” jelenet Jennifer Aniston-nak, hogy találkozzon első mentett kutyájával, Normannel

Jennifer Aniston kutyák iránti szeretete akkor kezdődött, amikor a “Jóbarátok” forgatásán megismerkedett Normannel. Egy interjúban a PEOPLE magazinban elárulta: „Norman volt az első, és őt csupán egy véletlennek köszönhetem .” Egy jelenetben ugyanis, amelyben Chandler (Matthew Perry) és Joey (Matt LeBlanc) szerepelt, a színészek találkoztak egy kutyasétáltatóval, aki több kutyát is vezetett magával. Ez az egyetlen találkozás elég volt Aniston számára, hogy rögtön beleszeressen Normanbe.

Sajnos Norman 2011-ben, 15 éves korában elhunyt. Norman egy Welsh Corgi és terrier keverék volt, aki szinte mindig Aniston mellett volt. Egy 2011-es interjúban a színésznő elmondta: „Ő az én kisbabám. Norman velem jön mindenhová, amikor forgatok muszáj magammal vinnem.” Hozzátette, hogy kutyája nyugodt természetű volt, és általában nem zavarták a körülötte zajló események.

Aniston és jelenlegi kutyái: Clyde és Lord Chesterfield

Jennifer Aniston jelenleg két kutya, Clyde és Lord Chesterfield büszke gazdija. Bár Aniston most már igazi kutyabarát, nem kutyák között nőtt fel. 2021-ben mutatta be először Clydeot, a gyerekkönyvének főszereplőjét. A „Clydeo Takes a Bite Out of Life” ( a „Takes a Bite Out of Life” egy szlengkifejezés, amely azt jelenti, hogy valaki élvezi az életet, aktívan részt vesz benne, és megpróbálja kihasználni a lehetőségeket.) egy négy könyvből álló sorozat első kötete, amely 2024. október 1-jén jelenik meg a Harper Collins kiadó gondozásában. Amikor Anistont először megkeresték a könyvsorozat ötletével, egyértelmű volt számára, hogy a történetek valami olyan témáról szólnak majd, ami közel áll a szívéhez. Aniston úgy döntött, hogy a könyvek középpontjában kutyái állnak, és célja, hogy minél több ember figyelmét felhívja az örökbefogadás fontosságára, így segítve a menhelyek munkáját.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...