Taylor Swift uralja a legnépszerűbb kutyanevek toplistáját is

2023, különösen az előzményekhez képest, egész jó kis év volt. Egyeseknek talán egyenesen fantasztikus is, mint például Taylor Swift számára. Az énekesnő elkezdett randizni a Kansas City Chiefs játékosával, Travis Kelce-vel. Az Eras Tour minden idők egyik legjelentősebb és legsikeresebb turnéja lett, Taylor Swift pedig hivatalosan is belépett a milliárdosok klubjába. Az énekesnő népszerűsége az egekben, és ezt talán az tükrözi leginkább, hogy Amerika legnépszerűbb kutyanevei között is megfigyelhető a hatása. Hiszen, ha a kutyádat elnevezed valakiről, az már valami!

Nemcsak a Taylor volt az egyik leggyakoribb zenész ihlette név, de a Swifty népszerűsége is 37 százalékkal nőtt a tavalyihoz képest. A Kelce szintén a legtrendibb név kölyökkutyák esetében, 135 százalékos növekedéssel 2022-hez képest. Emellett növekedett a Taylor Swift ihlette nevek nevek népszerűsége is. A Cardigan, az August, a Betty, a Karma és a Midnight nevek mellett is egyre több gazdi tette le a voksát.

Természetesen a 2023-as népszerűségi lista tartogat azok számára is remek név ötleteket, akiket nem érintett meg a Taylor Swift láz. Először is, a nevezd el arról a kutyádat, ami igazán fontos neked vonal jegyében… A magyarokhoz hasonlóan, az amerikaiak körében is népszerűek az étel nevek. Nálunk a Csusza, a Füge, a Muffin és a Süti hódít.  Illetve a Morzsa, ami Amerikában Breadcrumb, de nem kevésbé népszerű. Az Eggsy Benedict, a Bubble Gum és az Everything Bagel először jelentek meg a Rover népszerűségi listáján. Ahol, idén meglepő módon a Green Bean (zöldbab) volt a legnépszerűbb ételekkel kapcsolatos név. Ezt követte a Cheerios és a S’more, amelyek sokkal közelebb állnak az átlagos amerikaiakról és az egészségügyi szokásainkról alkotott elképzeléseinkhez. Amit talán az is alátámaszt, hogy a Beer (sör) név mindháromnál elterjedtebb.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.com/dog-lifestyle/most-popular-dog-names-2023; Photo by Almada Studio: https://www.pexels.com/photo/close-up-photography-of-medium-coated-tan-dog-594687/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...