Új (kutyabarát) tagokkal bővült a Balatoni Kör

A Balatoni Kör tagjainak létszáma, a tó környékén egész évben nyitvatartó szálláshelyek, éttermek, borászatok, cukrászdák, pálinka- és sörfőzdék sora 10 új taggal bővült. A kilenc éve alapított egyesület ma már 55 tagja elkötelezett az egész éves balatoni szezon, a minőségi vendéglátás, turisztikai szolgáltatás mellett.

Az új tagok között 2023-ban nemcsak gasztronómia szolgáltatók és vendéglátóhelyek, rendezvényhelyszínek, hanem turisztikai látnivaló, kerékpáros szolgáltatás, kutyás strand és piknikkert is megjelentek.

A hajózás, a levendula, a tó körüli kerékpározás, a kutyás nyaralás a balatoni életérzés része, az új tagok tevékenysége szorosan kapcsolódik a Balatoni Kör filozófiájához. Tagjaink számára a gasztronómia mellett az egészséges életmód, a mozgás, a balatoni látnivalók is fontosak, többségünk kutyabarát helyszín, így külön öröm, hogy új tagjaink színesítik szolgáltatásaink körét. Ilyen szellemiséggel és egyedi kínálattal bíró civil szerveződés nem jelenik meg a turisztikai szektorban máshol az országban. A kiváló helyi alapanyagokra épülő gasztrokultúrán túl továbbra is alapvető érték, hogy a vendégeinknek egymást ajánljuk, közös rendezvényeket szervezünk, közös kiadványt készítünk, minőségi élményt adunk a főszezonon kívüli időszakban is” – mondta Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke.

kutyás strand
Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand

Az új tagok:

Burgyán Péter – BalatonBike Tour
Fehér Péter – Balaton Gin ( Somló Spirit)
Gáthy Gergely – Arács programhajó
Mészáros Zoltán – Oliva Hotel és Étterem
Molnár Júlia Dóra – Csendes Dűlő Szőlőbirtok
Szabadics Zoltán – Kányaváry Borbirtok
Szabó Lajos – Kőröshegyi Levendulás
Sziládi-Kovács Hajnalka – Kutyás Park Piknikkert és Strand, Klassz Kultbisztró
Török Tímea – Völgyhíd Konyha & Rét
Vass Ákos – Pajti Kávézó

klassz kultbisztró
Klassz Kultbisztró, Keszthely

Forrás: Balatoni Kör

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...