Saját KB bal
Saját KB jobb
Youtube/Menthal Health Network

A kutya leplezte le a bántalmazó bébiszittert

A család kutyája félreérthetetlen jeleket adott a szülőknek, akik elkezdtek gyanakodni, hogy valami nincs rendben a bébiszitterrel. Hamarosan fény derült a bántalmazó viselkedésére.

Minden gazdi tudja, hogy a kutyák mennyire különleges lények. Mégis néhányan még mindig furcsának tartják, amikor egy kutyát családtagként kezelnek. Pedig a gazdiknak minden okuk megvan rá. A kutyák feltétel nélkül szeretnek bennünket, magukat család tagjának tekintik és még olyan dolgokra is képesek értünk, amire nem is gondolnánk. Például megvédeni egy gyereket a bántalmazó dadától.

Hiába választottak körültekintően

Egy dél-karolinai család négylábú tagjának köszönheti, hogy a kisgyermekük bébiszitterének bántalmazó viselkedésére fény derült. A szülők körültekintően kerestek dadát Finn nevű kisfiuknak. Sok interjún voltak, leellenőrizték a jelöltek hátterét és ajánlásokat is begyűjtöttek. Nem bízták a véletlenre a választást, hiszen tudták, a tét és a felelősség hatalmas. Választásuk egy Alexis Kahn nevű hölgyre esett, aki nemcsak szimpátiájukat, hanem bizalmukat is elnyerte. Finn mindössze hét hónapos volt, amikor Alexis elkezdett rá vigyázni.

Fotó: Youtube/Mental Health Network MHN

A kutya tudta, hogy nem helyes a viselkedés, amit lát

Eleinte minden rendben volt. Úgy tűnt, hogy Alexis és a kis Finn nagyszerűen megvannak egymással. Semmi jelét nem látták annak, hogy bármi rossz történt volna a gyerekkel a szülők távollétében. Öt hónappal később azonban furcsa dologra lettek figyelmesek. Killian nevű labardor keverék kutyájuk kizökkent a tőle megszokott nyugodt és barátságos viselkedéséből. Mégpedig akkor, amikor a szülők jelenlétében Alexis a kisfiú felé közeledett. Védekező magatartást vett fel, közben pedig morgott. Sőt, a gyerek és a bébiszitter közé állt, hátán pedig borzolta a szőrét. A szülők tudták, hogy valami nincs rendben.

Elrejtett telefon

Gyanújukat nem osztották meg a bébiszitterrel, azonban már másnap elrejtettek egy telefont a kanapé alá. Szerették volna tudni, mi folyik az otthonukban amíg nincsenek otthon. Bíztak benne, hogy megértik, miért viselkedett furcsán a kutyájuk. A vártnál azonban sokkal durvább dolognak lettek fültanúi. Tisztán hallották, hogy a bébiszitter hangosan káromkodik és kiabál a babával, miközben az keservesen sír. Sajnos az is egyértelmű volt, hogy megütötte a kisfiút.

Természetesen azonnal hazarohantak és értesítették a rendőrséget. A gyermeknek fizikailag nem esett bántódása és a hangfelvétel kevésnek bizonyult a feljelentéshez. A rendőrség azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Kihallgatták a nőt, aki beismerő vallomást tett. A bántalmazó bébiszittert három év börtönre ítélték és örökre eltiltották a gyermekgondozástól. Killian pedig azóta már terápiás kutyának tanul.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Youtube/Menthal Health Network

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...