YOUTUBE/KAKE NEWS

Háztűzből mentette meg gazdáját a hős kutya

Egy kansasi férfi kutyájának köszönheti életét, aki az otthonát sújtó háztűzből mentette meg.

A kutyák hűségesek és ragaszkodóak. Ezt minden gazdi tudja. De gyakran ennél sokkal többre is képesek, ha szeretett gazdájukról van szó. Nem először fordul elő, hogy életet mentenek azzal, hogy figyelmeztetik gazdájukat bizonyos veszélyekre. Egy kutya a kansasi Wichitában pontosan ezt tette – háztűzből mentette meg gazdáját. 

Időben figyelmeztette

A KAKE News számolt be a 6 éves Monroe hőstettéről. Egyik este a gazdája, Tyler Revel elaludt, miközben focimeccset nézett. Eddig tisztázatlan körülmények között a háza kigyulladt. Mivel a férfi aludt, nem érzékelte időben a veszélyt. Azonban kutyája megpróbálta figyelmeztetni. Először nyüszített, majd finoman elkezdte lökdösni mancsával és orrával. A gazdi félálmában megpróbálta lerázni a kutyát, de ő ennél sokkal kitartóbb volt. Végül a kutya eredménnyel járt és felébresztette a gazdit.

YOUTUBE/KAKE NEWS

Miután felébredt, először fel sem fogta, hogy miért nem tud rendesen levegőt venni. Majd miután realizálta az óriási füstöt, még elegendő ideje volt ahhoz, hogy kimeneküljön a házból a kutyájával együtt. A tűz ezután elszabadult és felemésztette a házat. Bár a ház szinte porig égett, sokkal rosszabbul és végződhetett volna az eset. A gazdi szerint, ha Monroe nem figyelmezteti, meghaltak volna a tűzben.

YOUTUBE/KAKE NEWS
Áldozata is volt a tűznek

Bár a férfi teljesen átértékelte az életét és kutyájához való kötődését, sajnos egy fájdalmas veszteséget is el kellett könyvelnie. A férfi macskája, Boo sajnos a tűz áldozata lett. Egy ideig reménykedett benne, hogy a cica elszökött. Azonban sajnos később megtalálták a romok alatt. A férfinek a helyi közösség gyűjtést szervezett, hogy minél hamarabb talpra tudjon állni.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: animalrescuesite

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...