Milán és vakvezető kutyája, Nelson esküvői tanúnak is kiváló

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola számolt be nekünk egy nagyon kedves eseményről: Tóth Milán családjában örömteli esemény történt. A nővére esküvőjén neki is fontos szerep jutott vakvezető kutyájával az oldalán. Minderről levélben számolt be az alapítványnak.

Következzen Tóth Milán szívmelengető beszámolója:

„A nővérem férjhez ment! Nagy feladat és egyben megtiszteltetés jutott a számomra. Felkért, hogy legyek a tanúja. Segítségemre, ott lehetett velem Nelson mint harmadik tanú. Segítőkutyám már több mint 6 éve velem van, és természetesen az egész család megszerette.

Az esküvő napján Nelsonnak is járt a szépítkezés. Volt kutyakozmetikusnál, kapott csokornyakkendőt és egy új hámot is a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola jóvoltából, amit még egyszer nagyon köszönök. Vakvezető kutyám fegyelmezetten és büszkén szerepelt az Ajkán tartott templomi és a polgári szertartáson is. Az egész násznépet elvarázsolta. Még a kissé hangos zene sem jelentett Nelsonnak problémát a lakodalomban, mert természetesen akkor is ott volt mellettem.

Figyeltem rá, hogy a buli alatt legyen alkalma a szabadban futkorászni. A gyerekek és a felnőttek is örültek neki, hogy Nelsonról lekerült a hám, mert így nyugodtan kényeztethették, miután engedélyt kértek rá tőlem. Még a menyasszony, Gottfried-Tóth Bettina és a vőlegény, Gottfried Ariel Tibor is szakított rá időt, hogy játsszon vele. Közben a fotós jobbnál jobb képeket készített róla. Sikerült beszélnem a vakvezető kutyákról a násznépnek, nagyon sokan érdeklődtek, hogy miben segítenek, milyen velük az élet.

Nelson és én esküvői tanúként nagyon jól szerepeltünk. Kiskutyám most is bebizonyította, hogy bármilyen feladatot képesek vagyunk együtt kiválóan végrehajtani.”

Gratulálunk Milánnak és Nelsonnak, hogy ilyen ügyesen szerepeltek esküvői tanúként is, és sok boldogságok kívánunk az ifjú párnak!

 

Fotók: Dallos Miklós

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...