Saját KB bal
Saját KB jobb

Kiránduljunk kutyával a Tisza-tónál!

Kutyával utazni nem csak nyáron érdemes. Tölts el egy kellemes őszi pihenést kedvenceddel a négycsillagos Tisza Balneum Hotelben!

A természet ilyenkor a legszebb arcát mutatja: az ezer színben pompázó vízparti erdők-mezők elképesztő látványt nyújtanak és remek feltöltődést jelenthetnek Neked és négylábú kedvencednek egyaránt. Ha útra kelünk és négylábú is van a családban, érdemes összekötni a kutyasétáltatást a kirándulással, hidd el, kedvenced is hálás lesz érte.

A kutyasétáltatás kellemes és hasznos időtöltés lehet, azonban mindig ugyanazt a kört bejárni egy idő után unalmassá válhat.

Az őszi idő jó barátja lehet a kutyásoknak: ilyenkor lehet igazán hosszú sétákat, túrákat tenni a természetben, szuper közös program lehet egy Tisza-tavi kirándulás. Egy kiadós séta után azonban jól esik megpihenni, amihez elengedhetetlen egy kényelmes és nem utolsósorban kutyabarát szállás.

balneum

A tiszafüredi Tisza Balneum Hotel szállodakomplexumot egy kétemeletes, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 9 különálló kétszintes cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 apartmanban élvezhetik a Vendégek kedvenceikkel együtt a vadregényes Tisza-tó nyújtotta lenyűgöző kilátást.

A Balneum SPA egyedülálló relaxációs élményt nyújt Vendégeinek, hiszen a csend, a természet közelsége és a nyugalom harmóniája a tökéletes kikapcsolódás feltételeit teremtik meg.

balneum

A programok sokasága pedig nem csak a kétlábúaknak kedvez. A kutyás túrázás célállomása lehet akár a kiskörei hallépcső, a tiszaigari arborétum, a karcagi lombkoronasétány vagy jobb idő esetén a tiszafüredi Mancsos Pancsoló. A kerékpározás szerelmeseinek a bringás-kutyás tókerülést javasoljuk, természetesen kerékpár után köthető kutyaszállítóval és sok-sok megállóval.

Egy kellemes kirándulás végeztével a gazdikat a szálloda tóparti panorámával rendelkező Platán Étterme nemzetközi és regionális ételspecialitásokkal, valamint színes magyar borkínálattal várja.

balneum

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...