Saját KB bal
Saját KB jobb

Felmentést kapnak a kijárási tilalomra vonatkozó rendelkezések alól az állatvédők szilveszter éjszakára!

A Rendőrség 2020. december 31. 20 óra és 2021. január 1. 5 óra között az állatok védelme érdekében elfogadja a bejegyzett, állatvédelemmel foglalkozó civil szervezet által kiállított, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10). Korm. rendelet alapján a rendelet 3.§ (5) bekezdésében meghatározottak szerint készült dokumentumot igazolásként - jelentette be Ovádi Péter állatvédelemért felelős miniszteri biztos.

Fontos, hogy az igazolást csak azon civil szervezeteknek fogadja el a Rendőrség, akiknek alapító okiratában az állatvédelem a fő tevékenység.
Köszönöm az országos rendőrfőkapitány segítségét és a rendőrség szakmai és emberi támogatását, hiszen ez az együttműködés újabb előremutató példa a hivatalos szervek és a civilek között. Kérem, hogy éljünk és ne visszaéljünk ezzel a lehetőséggel, hiszen közös ügyünk az állatvédelem! ” – írta közösségi oldalán Ovádi Péter miniszteri biztos.

Jó hírek szilveszterre! 👉 Felmentést kapnak a kijárási tilalomra vonatkozó rendelkezések alól az állatvédők szilveszter...

Közzétette: Ovádi Péter – 2020. december 29., kedd

Forrás: Ovádi Péter/Facebook

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...