Saját KB bal
Saját KB jobb

Segíts, hogy talpon maradjon kedvenc kutyabarát vendéglátóhelyed!

Már tavasszal nagyon nehéz helyzetbe került a járványhelyzet miatt a vendéglátó és rendezvényszervező szektor, a novemberi járványügyi korlátozás pedig a még talpon maradókat is igen nehéz helyzet elé állította.

kutyabarát vendéglátóhely

Sajnos már tavasszal, az első „karanténhelyzet” miatt több kutyabarát vendéglátó partnerünk is bezárni kényszerült, hiszen a turizmus visszaesése és a vendégek ritkulása miatt képtelenné vált számukra a súlyos bérleti díjak, a munkaügyi és egyéb járulékok, valamint más költségek megfizetése.

A novemberi szabályozás értelmében jelenleg minden étteremnek be kellett zárnia, kizárólag a házhoz szállítás, elviteles rendszer maradhatott, illetve az üzemi konyhák tarthatnak nyitva.

Szerencsére partnereink között is vannak olyan éttermek, kávézók, cukrászdák, melyek a bezárás helyett inkább az ételkiszállítást választották a járvány miatti korlátozások időszakában. Ahhoz viszont, hogy újra megnyithassák kapuikat a megszokott módon a járványhelyzet után, a Te segítséged is kell! 

Támogasd most azzal kedvenc kutyabarát helyedet, hogy tőlük rendelsz vagy viszel haza ételt, süteményt vagy kávét.

kutyabarát vendéglátóhely

Nézd meg itt térképes keresőnkön, hogy melyik kedvelt kutyabarát helyed található a közeledben, és csekkold le a közösségi oldalán, hogy jelenleg kiszállít-e vagy esetleg elviteles rendszerben működnek.

De segítünk mi is, a mai naptól a korlátozások fenntartásáig azzal támogatjuk kutyabarát partnereinket, hogy nap mint nap megosztjuk azokat a vendéglátó helyeket és ajánlataikat, akik így próbálnak talpon maradni. A Te dolgot csak annyi, hogy rendelsz valami finomságot, vagy elugrassz egy kávéért hozzájuk, ha megteheted.

Díjazzuk így is, mi gazdik, hogy mindig szeretettel látták a kutyánkat is!

(Kutyabarát.hu)
Fotók: unsplash.com, pexels.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...